Oставят Бойко Борисов на власт, ако направи България „бежански“ лагер

Boiko Borisov ArmeecОставят Бойко Борисов на власт, ако приема безкрайно „бежанци“. Цената е превръщането на България в огромен лагер за нелегални имигранти от Азия и Африка. Информацията се потвърди и от множество източници:

1. Преди няколко дни Бойко Борисов отново повтори лъжата, за бягащите от смъртта, които България приютява. С изказването си той психологически подготвя българите за нови неограничени вълни заселници. (линк)

В Турция, от която у нас идват нелегалните емигранти, няма война и животът на прииждащите не е застрашен. Те искат да се преместят да живеят в Европа, вместо да останат да живеят в Турция. Никой от нелегално нахлуващите у нас не бяга от никаква смърт и никакви ятагани, както обича образно да се изразява Борисов. Изказването на Бойко Борисов подейства като официална международна покана и ефектът не закъсня. Само 24 часа след него, първата група от 800 души тръгна пеша от Истанбул към България. (линк)

2. Още при избирането на Борисов за министър-председател американският президент Барак Обама му изпрати поздравително писмо, основен акцент в което беше напътствието да приема „бежанци“ и да ги интегрира. (линк) Докато българите се редят като кучета на опашки и си плащат за интервюта за американски визи, ние трябва да приемаме хора, които не говорят езика ни, мнозинството от тях имат друга религия и култура, в голямата си част идват без документи и са с неизвестни идентичности.

3. Политологът Евгени Дайнов разкри в интервю за Дарик радио тезата, че Бойко Борисов вероятно е поел ангажимент пред Брюксел за прием на бежанци срещу положителен доклад от ЕС и финансиране. (линк)

4. Бившият френски президент Никола Саркози анонсира идеята за изграждането на големи лагери за задържането на нелегалните имигранти в България и Сърбия (линк)

5. Бившият външен министър Соломон Паси подготви българския народ с официална прогноза за приема на 2 милиона бежанци, като направи реклама колко добре би било това за страната ни. (линк)

Анализът на всички информационни източници показва, че стратегическият план за промяна, подмяна и смяна на населението на България и Европа е от огромно значение за тези, които го провеждат.

Istanbul BezanciКато най-бедна държава в Източна Европа, засега българската държава не намери сила да осъществи собствена национално отговорна политика по въпроса (като Унгария, Чехия, Словакия, дори Румъния), с която да защити както собствената си, така и европейска идентичност. Трагично е, че в същото време стават смъртоносни намушквания с ножове (13.09.2015) между араби получили бежански статут, които сякаш бяха подминати от големите медии. Българите в редови разговори иронично коментират, че това сигурно са бягащите от война и ятаган инженери и учители, за които постоянно агитират към състрадание и помощ президента Плевнелиев и Бойко Борисов.

Възмутеният гражданин

15 септември 2015

Общество.нет (цитирането на автора, изданието и активните линкове са задължителни)

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат

Коментари

comments

Short URL: https://obshtestvo.net/?p=12192

Posted by on сеп. 15 2015. Filed under Анализ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

  AUD =   лв
  CHF =   лв
  EUR =   лв
  GBP =   лв
  RUB =   лв
  USD =   лв

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.