Турските медии атакуват отново България. Храненици на либерални фондации и уж български медии им помагат.

Erdogan mitingОбвиняват български граничари, че са изпълнили задължението си да не пускат нелегално проникване и са употребили сила срещу нахални нарушители.

Прозира очевидният план България по най – бързия начин да се напълни с мюсюлмани от Близкия изток, Средна Азия и Африка, и отново да се отвори коридорът за безпрепятствено преселение. Всеки разумен човек може да прецени, че ако това се случи, в кратки срокове новодошлите мюсюлмани, заедно с голям процент от българските турци, радикализирани помаци и ислямизирани цигани ще станат най-голямата избирателна база у нас. Според аналитичните прогнози новото избирателно мнозинство може много лесно да бъде подбудено отвън да поиска промяна на конституцията на страната – включително отмяна на националния празник 3 март, отпадане на източноправославната религия като традиционна и други промени, с които посредством демократични процедури да се отвори вратата за връщане на страната ни под управлението на съседите. Турция вече не крие, че възроди амбициите да възобнови Османската империя с псевдо демократични хватки. Турският президент Ердоган си направи огромен дворец с помпозна охрана, облечена в старинни традиционни носии, и даде открита заявка за новата имперска ислямистка политика. На територията на страната действа цяла мрежа за доставки на главорезите от Ислямска държава, без противодействие на турската държава. Турция финансира ударно строителство на джамии у нас. Фондации, свързани с Турция, Саудитска арабия и Катар постоянно влагат открито и скрито пари за ислямизиране на България и Европа.

Говори се, че в Истанбул има две нелегални печатници за фалшиви сирийски паспорти, с които жени, деца и членове на семействата на бойци от ИДИЛ от най -различни части на света, проникват в Европа и получават бежански статут.

България незабавно трябва открито да обяви, че спира приема на нелегални емигранти като бежанци и всеки нарушител в бъдеще ще бъде спиран с всички средства от армия и полиция, а в случай че е проникнал, незабавно ще бъде съден и връщан обратно на турска територия. Не е достатъчно само да имаме ограда по цялата граница. Най-важно е граничарите да имат пълни правомощия да я пазят както трябва и да не се страхуват, че могат да бъдат подложени на медиен и институционален тормоз, ако изпълняват задълженията си.

Трябва да поискаме спешна коренна промяна на европейското законодателство, което отново да позволи охрана с всички методи и средства на границите. Българските политици трябва да настояват методите за изтласкване на нарушителите със сила изрично да бъдат упоменати като необходими и неизбежни. Такава охрана имахме до 1999 година и тя е доказала своята ефективност и полезност. Ако това не се възприеме от европейските институции, страната ни трябва да напусне Европейския съюз, защото в противен случай, ще изчезне от картата на света. Прилагането на легитимно насилие спрямо нарушители на граничното пространство е абсолютно обосновано и е единственият начин, по който може да се спре миграционния ураган. Испанските граничари бият с палки нахлуващите от Африка, но въпреки 7 метровите двойни огради и палките, те не спират да атакуват границата и много голяма част от тях успяват да проникнат. Рано или късно ще трябва въоръжената охрана по границите да се възстанови, така както е работела преди ерата на злополучно функциониращия Европейски съюз, защото в противен случай Европа ще бъде смазана от непосилното бреме да изпълнява невъзможната задача за интегриране в обществото на невиждани маси от хора с друг манталитет, традиции и обичаи. Не подлежи на съмнение огромният риск за реализиране на заканите на терористичните организации, за използване мюсюлманските заселници за разпалване на кръвопролитна свещена война с цел налагане на законите на Исляма в Европа и установяване на Халифат.

На фона на тези сериозни проблеми, неправителствени организации, финансирани от чужди държави и организации, под предлог за загриженост за общочовешки права, много сериозно застрашават националната сигурност на България като финансират журналисти, медии, университетски преподаватели и държавни служители. Така те оказват пряко манипулативно влияние при формиране на общественото мнение и държавното управление. Най-скандалното е, че получатели на такова финансиране са и журналисти във финансирани с нашите пари държавни медии и преподаватели в държавни университети, които често са канени в медиите да дават уж обективни становища по тези теми. Съвсем съзнателно се насади понятието бежанци за нелегалните емигранти. Нападат се всички гласове на здравия разум. Трябва да се намерят политици, които да имат силата и смелостта да забранят дейността на подобни неправителствени организации, за които има много основатели съмнения, че са проводници на дейността на чужди специални служби, тайни организации и лобита, които нямат нищо общо с националния ни интерес, така както го направи управлението на Виктор Орбан в Унгария.

Освен неправителствените организации, медии с изцяло чужда собственост методично манипулират съзнанието на народа в противоречие с националните ни интереси. Следва да се ограничи в разумни граници и да се контролира чуждестранната собственост на медиите, за да не се получава толкова силно външно влияние при формиране на общественото мнение. Може да се предположи, че не е случайно, че една от големите електронни медии с чуждестранна собственост, залива от година зрителите с турски сериали. Същата медия пропагандира с множество предавания и материали тезата за необходимостта от прием и заселване на България с нелегални емигранти, уж военни бежанци, нахлуващи от Турция, в която няма никаква война. Напоследък започна да прокарва целенасочено и тезата за ислямофобията, по начина по който я прокара турският посланик у нас. Не трябва да се учудваме, ако се направи опит за прокарване на законодателство, което да блокира и криминализира всеки опит за защита на националната ни идентичност, под предлога за неутрализиране на ислямофобия, така както вече беше направено в някои европейски страни.

Опитите за интеграция на емигрантските мюсюлмански общности в най-големите и богати европейски стани – Франция, Германия и Великобритания на практика се провалиха, въпреки похарчените трилиони евро за социални помощи, образование и граждански интеграционни проекти. Много голям процент от тези общности не работят изобщо. Формирани са цели квартали и зони, в които на практика се прилагат законите на Шариата, обитателите раздават собствено нелегитимно правосъдие подобно на циганските мешерета у нас и полицията не смее да влиза. Хиляди емигранти, получили бежански статут, а после и европейско гражданство, се бият на страната на Ислямска държава и подобни терористични организации в Близкия изток, след което се връщат в Европа и нищо не гарантира, че подобно на братята Куаши във Франция няма да се включат в бъдеща военна борба. Периодично се извършват и терористични атентати в самата Европа. Големите европейски медии мълчат за религиозния и етнически профил на извършителите на изнасилвания и битова престъпност. Много от извършителите на всичките тези деяния са второ и дори трето поколение емигранти мюсюлмани и въпреки това не са възприели европейските културни ценности, което трябва да отрезви всяка наивна вяра за това, че безкрайният внос на нелегални емигранти може да продължава, без да носи риск от катастрофални последствия.

България има достатъчно грижи да финансира неуспешната засега политика за социална, икономическа и културна интеграция на голямата ни и бързо увеличаваща се циганска общност, за да се нагърбва с опити за интеграция на арабски, африкански и азиатски мюсюлмански общности, в която политика за интеграция най-богатите в Европа са се провалили и нямат успех. В момента една много голяма част от националния бюджет от около 5 милиарда лева се изразходва за издръжка на преобладаващо безработната циганска общност у нас. Очаква се тази сума да нараства, заради високата раждаемост на тези граждани и няма как да се отделят пари и за интеграция на новите заселници.

За България рисковете за сигурността от приемането на нелегалните емигранти, прииждащи от мюсюлмански общества, са огромни, поради това, че ние само допреди 137 години сме били под управлението на Османската турска империя и много лесно може отново да попаднем под управлението на възраждащата се нова Османска (мюсюлманска) турска империя. Армията ни беше на практика почти унищожена, а другите страни от НАТО, ако възникне българо-турски конфликт няма да се конфронтират с най – силната след САЩ във военно отношение държава от съюза.

Единствената голяма и богата страна извън Европа, която прима нелегални емигранти на своя територия е Турция, но тя прави това най-вече с цел след това да ги препраща в европейските държави, за да увеличава по този начин мюсюлманските общности на стария континент. Това се прави, за да се ускори процесът на подмяна на населението и те да станат основната маса избиратели и граждани на европейския континент, чрез които лесно да се предизвика експанзия на мюсюлманската цивилизация и бъдещо завземане на властта.

Не трябва да се мълчи за това, че най-богатите страни на света САЩ, Канада, Австралия, Япония не приемат никакви нелегални емигранти като бежанци. Посолствата им в Турция не дават емигрантски визи на желаещите. В района на Близкия изток богатите държави Саудитска арабия, Обединените арабски емирства, Бахрейн, Катар, Кувейт, Израел също не приемат.

Част от тези държави активно се намесваха с даване на пари, доставки на оръжие и военно обучение на ислямистки военни формирования, които прераснаха в терористични армии. Ако се следва някаква хуманистична логика, следва първо тези държави да си отворят границите за нелегални емигранти или да стабилизират положението по места, а не да увеличават хаоса и несигурността. Няма обаче никакво морално основание България да приема нелегални емигранти като бежанци. Очаква ни бумеранг от върнати от Европа емигранти, на които антинационалното българско управление е дало бежански статут, което още повече ще усложни обстановката.

Страната ни не може и не трябва да има политика на отворени врати за нелегални емигранти. Политическата наглост на управляващите у нас, подчиняващи се на чужди схеми е безкрайна. Никой не е питал народа ни дали е съгласен да приема и финансира заселването на страната ни с чужденци. Да не забравяме, че България взе нов заем, за да не обяви фалит, а в същото време харчи пари за смяна на състава на населението!

Нашата страна в сегашната ситуация следва да приема само бесарабските българи, като военни бежанци, не само по морални причини, а и защото те имат нашите национални традиции и ценности и няма да има никакъв проблем за интеграцията им в обществото.

Когато се обсъжда проблема дали България да приема нелегални емигранти като бежанци и дали е оправдано легитимното законово обосновано насилие за опазване на границата, никога не трябва да се забравя примера с навремето процъфтяващия Ливан, който прие голяма маса палестинци, като бежанци, вследствие на което не само беше помлян икономически, социално, политически, но и преживя тежки военни конфликти с много жертви на своя територия.

В съвременната ситуация на войни и несигурност, всяка страна, която не пази надеждно границите си, е обречена.

Isliamisti biat policai v Germania

Снимка: Ислямистки фанатици, заселени в Германия бият полицаи. Скоро това може да се случи и у нас…

Възмутеният гражданин

18 март 2015

Общество.нет (цитирането на автора, изданието и активните линкове са задължителни)

 

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Коментари

comments

Short URL: https://obshtestvo.net/?p=11356

Posted by on мар. 18 2015. Filed under Анализ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

  AUD =   лв
  CHF =   лв
  EUR =   лв
  GBP =   лв
  RUB =   лв
  USD =   лв

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.