Около паравана Местан лъсна цялата ислямистка схема, която заплашва конституционния ред и набира скорост в Кърджали

Mestan i Giokce v Karzhalii 2015Една от групите на изселниците в Турция подкрепи ислямистката група на Местан

Около паравана Местан лъсна цялата ислямистка мрежа, която подкопава държавността в България и явно е действала от много време в координация. В нея участват четирима депутати (включително радикално анти-българския Хафъзов), главният мюфтия и четирима районни мюфтии, турският посланик в София – Гьокче, турските консули в Бургас и Пловдив, скандалният кмет на Джебел – Бахри Юмер, от филма на арабската телевизия Ал Джазира срещу България.

Интересното е каква е основната дейност на турското посолство в България, тъй като то се оказва прекалено много загрижено за някои членове на турската общност, които не са турски граждани? Турското посолство трябва да се грижи само за турските граждани. Само в България ли не се разбира това?

Nadezhda Nejnski i izselnici

Може ли да се окаже, че анти-българският филм „България, моя земя“, на Ал Джазира  е активно мероприятие? Много станаха съвпаденията!

Izselnici Turcia

Към групата се присъедини и Конфедерацията на балканските румелийски дружества, които обединяват част от изселилите се преди десетилетия в Турция. Защо българската държава продължава да им дава избирателни права и да не им отнема паспортите не е ясно? На втората снимка се вижда българската посланичка в дружеска среща с радикалите.

Защо се търпи МИТ и протурската група да прави панаири из област Кърджали и да се подиграва на цяла България, също не е ясно?

Izselnici Turcia 2

На последната снимката: Българският народен представител Шабанали Ахмед с изселниците

Камен Добрев

26 декември 2015

Общество.нет (цитирането на автора, изданието и активните линкове са задължителни)

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат

Коментари

comments

Short URL: https://obshtestvo.net/?p=12913

Posted by on дек. 26 2015. Filed under Анализ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

  AUD =   лв
  CHF =   лв
  EUR =   лв
  GBP =   лв
  RUB =   лв
  USD =   лв

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.