Най-суровите военни тренировки на света

Voenni koreici 2Тичане през огън, пиене на змийска кръв, стоене в ледени води…

Войските на Южна Корея, Израел, Китай, Канада, Русия и Съединените щати имат много сурово обучение. Целта му е да научат военните да очакват неочакваното. Вчера в България излезе материал, че новобранците в българската армия отказват скокове с парашут от страх. Мотивираме ги с малко примери от другите армии.

Voenni koreici 1

Южнокорейските войници тренират в снега на най-високия планински връх в държавата – Ирисан. Температурите са от минус 15 градуса. Корейците се обучават без горните части на униформите, за да се научат да са функционални при тежки климатични условия.

Voenni kitaiciКитайците тренират в северните части на страната покрай границата с Монголия. Времето там е негостоприемно – дъждовно и ветровито. Тренировката трае, докато командирът им не каже, че е готово. Лазят в калта с пълно бойно снаряжение, борят се, правят се симулации

Voenni amerikanciАмериканците имат няколко традиционни годишни учения, които включват умения за оцеляване в джунгла, да ловуват животни за храна, да пият мръсна вода и змийска кръв. Един от любимите им полигони  е тайландскиата джунгла, където тренират с местните войскови части.

Voenni rusnaciРуснаците от СПЕЦНАЗ наблягат на силовия подход

Voenni kandciКанадци тренират издръжливост в ледени води

Voenni izraelci 1Израелската армия тренира денонощно поради перманентния конфликт в района. Тя разполага с едно от най-добрите оборудвания в света.

Палестинците също тренират при екстремни условия в жегите на Близкия изток.

Voenni palestinciПо материали от Блиц (Сърбия) и други издания

Общество.нет (цитирането на автора, изданието и активните линкове са задължителни)

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Коментари

comments

Short URL: https://obshtestvo.net/?p=11864

Posted by on юли 17 2015. Filed under Анализ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

  AUD =   лв
  CHF =   лв
  EUR =   лв
  GBP =   лв
  RUB =   лв
  USD =   лв

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.