Либерали и джихадисти рамо до рамо срещу гръцки митрополит – в България работят дружно за отворени граници

MitropolitЛибералните фундаменталисти неофициално вече работят в тандем с ислямските фундаменталисти навсякъде из Европа. Едните приемат закони, налагат цензура и политическа коректност, а другите се борят за „човешки права“, „толерантност“ и налагане на Шериата.

В тази връзка гръцкия митрополит Амвросиос (на снимката) заяви по време на проповед, че проектозакон в Гърция помага за нашествието на мюсюлмани в страната. С това той попадна под кръстосания огън на:

Ислямистите: “Ислямска държава” го заплаши със смърт

Либералите в Гърция: Попада под ударите на проекто-закона, който въвежда строга присъда при изказването на различно мнение срещу други религии на публично място (!!!).

В България в момента дневният ред на двете уж враждуващи и различаващи се групи включва населването на страната с нелегални емигранти (под маската на бежанци) и превръщането й в мултиетническа и мултикултурна територия. Работи се дружно за отворени граници. Основната база на либералния фундаментализъм в България е Нов български университет, а на ислямските фундаменталисти религиозни организации предимно в Западните Родопи и особено в Пазарджишка област.

Методи Славчев

Общество.нет (цитирането и активните линкове са задължителни)

Коментари

comments

Short URL: https://obshtestvo.net/?p=10273

Posted by on окт. 1 2014. Filed under Анализ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

  AUD =   лв
  CHF =   лв
  EUR =   лв
  GBP =   лв
  RUB =   лв
  USD =   лв

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.