Кремъл има секретен алгоритъм за Тръмп. Фейлетон – теч

На съвместната прессконференция с Путин в Хелзинки Тръмп заяви, че не вижда доказателства за руска намеса в изборите в САЩ. А още на следващия ден той заяви, че Русия все пак се е намесила в изборите, което доста озадачи обществеността.

Свързахме се с нашия анонимен източник в администрацията на президента, за да изясним, как президентът на Русия е приел този неочакван обрат?

„Нормално го прие, сухо оттовори нашият източник. Никаква изненада за него това не стана. Освен това, той точно знаеше, че в понеделник Тръмп ще каже, че Русия не се е намесвала, а във вторник, че се е намесвала“.

На нашето удивление, как така може да бъде, източникът поясни, че водещи руски математици са разработили специален алгоритъм за постъпките на Тръмп с кодово име „Вятърничав човек“. И сега с негова помощ ние можем точно да изчислим, какво, къде и кога ще заяви президентът на САЩ, още преди той да разбере това. Например, изчисленията показаха, че на пресконференцията в Хелзинки иска да види демократите поднесени и да получи футболна топка, и така се случи.

Попитахме, за какви следващи крачки на Тръмп информира секретният алгоритъм, на което източникът отговори, че повече той нищо няма да каже, тъй като все пак се надява да доживее до пенсия.

Свързахме се с нашия източник в Белия дом — тамошния иконом, който служи вече там пети президентски срок. Регулярно му предаваме пачка стари съветски списания „Млад техник“ и  „Техника за младежта“, които той успешно пласира на Илон Мъск за доста добри пари, в замяна ни снабдавя с информация от вътре за живота на най-могъщите хора във Вселената.

Източникът шепнешком каза, че мистър Тръмп е много, много загадъчен човек, след което  разказа много интересни неща.

Например, когато Мелания му казва сутринта: „Как спа, Дони?, той отговаря: „Отлично, скъпа! , но на следващата сутрин може просто да отговори: „Аз не съм Дони.  Ти се обърка,  войниче“, хвърляйки съпругата си в сълзи.

Или може цял месец да прави вид, че не познава дъщеря си Иванка, а след това внезапно да и съобщи, че той е нейния баща, дрезгаво дишайки чрез специален черен филтър. Бедничката след това дълго време идваше на себе, а нейният любящ съпруг за пореден път тихо скъса заявлението за развод.

Може да подпише указ за построяване на стена с границата с Мексико, а на следващия ден да заяви, че мексиканците са готини момчета и с тях трябва да се градят мостове.

В крайна сметка на границата с Мексико вече стоят три моста с банери „Мексиканци, добре дошли в САЩ!“, четири участъка от стената с бодлива тел и надписи „Влизането на мексиканци е строго забранено!“, а трима предприемача и двама генерала вече извършиха самоубийство.

Може да каже, че лидерът на Северна Корея е противен дребен човек-ракета, а утре, че Ким е добро момче със своя гледна точка.

Бедният Маккейн от такава тежка върлина падна окончателно и само от време на време идва на себе си, за да разкаже, колко е възхитителна ПВО системата на Русия.

Благодарихме на нашия източник, съобщавайки, че книгата „Незнайко на Луната“ с нейната схема на лунна ракета му е вече изпратена, на което той радостно отговори, че Илон ще бъде много щастлив и ще заплати висока цена.

След разговора с иконома на нас ни стана ясно, защо нашият източник в администрацията на президента нищо повече не ни каза. Просто те вече всичко знаят, кога Тръмп внезапно ще върне Аляска и поиска покана за ОДКБ (Организация на Договора за колективна сигурност).

Игор Романович, автор на блога Green Tea

20.07.2018 г.

Назаем от РИА Новости

Превод от руски: Борислав Ангелов

Общество.нет (цитирането на автора, изданието и активните линкове са задължителни)

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Коментари

comments

Short URL: https://obshtestvo.net/?p=13736

Posted by on юли 20 2018. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

  AUD =   лв
  CHF =   лв
  EUR =   лв
  GBP =   лв
  RUB =   лв
  USD =   лв

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.