Искрено признание: Бог ми е дал красота, а ми е взел интелекта

Bojana RajicЕдна от най-известните сръбски красавици, Бояна Раич, съпруга на известният футболист Владимир Стойкович, отново демонстрира прекрасната си фигура. Според нея, заслугата да има таков тяло е изцяло на генетиката.

„Всяка година правя планове как ще започна да правя упражнения и ще спра да пуша, а това никога не се случва. Което е най-лошо, храня се нездравословно, пуша и пия газирани напитки, но благодаря на Бога, че ми е дал стройна фигура. Затова ми е взел от интелекта, но така е в живота. Нещо ти се дава, нещо ти се отнема. При мене така се е случило, бил е щедър към гръдната обиколка и стиснат към акъла“, през смях обяснява Бояна, която се шегува със себе си. Което е доказателство, че не е тъпа, както се изкарва.

Общество.нет (цитирането на автора, изданието и активните линкове са задължителни)

11 февруари 2015

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Коментари

comments

Short URL: https://obshtestvo.net/?p=11230

Posted by on фев. 11 2015. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

  AUD =   лв
  CHF =   лв
  EUR =   лв
  GBP =   лв
  RUB =   лв
  USD =   лв

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.