ИСКАХ ПО-ГОЛЕМИ ГЪРДИ, А СТАНАХ ИЗРОД

Тanja-dimitrijevicСлед поставяне на импланти еднoто ми зърно е по-малко, а другото провисна. Изглеждам като изрод! Нито един мъж вече няма да ме иска, ядосва се Таня Димитриевич от Белград.

Вместо хубаво, сдобила се е с хаотично деколте

Когато Таня Дмитриевич (35) от Белград поискала по-големи и по-красиви гърди решила да им сложи силикон в една клиника в сръбската столица, но дори не си е представяла, че резултатът ще бъде деформирани гърди с провиснали зърна и несиметрично положение.

„Миналият април, след разговор с приятелка, която вече си направи корекции, отидох при доктор Милутинович. След няколко консултации му платих 2500 евро за операция, която заради липса на условия в неговата клиника беше извършена в многопрофилната болница „Уна“. Още на първия постоперативен преглед се виждаше, че едното зърно е по-голямо от другото, а на лявото забелязах прищипване на кожата, като когато шиете, а ви се набира материята. Хирургът констатира, че така и трябва.“, обяснява Таня и добавя, че допълнителен проблем е, че зърната хлътват, когато си вдига и стиска ръцете.

Освен това се консултирала със специалисти от Военна болница в Белград, където началникът на естетичната хирургия й е потвърдил, че трябва да се направят корекции. Върнала се при доктор Милутинович, който констатирал проблема и предложил като решение нови корекции за 350 евро.

„Изглеждам като изрод, нито един мъж вече няма да ме погледне, боли ме и накрая да му платя за неговите грешки“, казва през сълзи Таня. Операцията е попречила и на кариерата й. Трябвало е да замине за Парагвай, където да работи като секретарка на надзорния орган в американското посолство. Заради това съди злополучния хирург.

Пациентката иска да ме рекетира

Доктор Милутинович казва пред в. Курир, че операцията не е направена лошо и не става въпрос за лекарска грешка: „Когато се слага зъбен имплант понякога организмът го отхвърля. Такъв е и този случай. Пациентката иска да ме рекетира“.
Тanja-dimitrijevic 2

Общество.нет-  цитирането и активните линкове са задължителни.

Коментари

comments

Short URL: https://obshtestvo.net/?p=8667

Posted by on ян. 30 2014. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

  AUD =   лв
  CHF =   лв
  EUR =   лв
  GBP =   лв
  RUB =   лв
  USD =   лв

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.