Доналд Тръмп: От години медиите са тенденциозни спрямо всеки, който е консервативен

Donald Trump

Как се чувствате във връзка с кампанията?

Мисля, че наистина добре. Мисля…

Защото излязоха няколко изследвания, които показват, че Хилари има голяма преднина.

Да, тя има преднина.

След като партията я номинира на конвента.

Е, тя беше втора. Има преимуществото на втория конвент. Това е голямо предимство. Но аз се чувствам добре. Виждате колко хора се събират на моите срещи. Не може да видите подобен ентусиазъм на митингите на Хилари. Хората заспиват.

Тя се опитва да прави промяна сега. Бил Клинтън каза, че тя е най-големият реформатор, който някога е виждал през живота си.

Тя е тук от 30 години. Тя няма да променя.

Казахте, че се притеснявате от някакви злоупотреби по време на изборите.

Да.

Какво точно ви притеснява?

Не ми харесва какво става с документите са самоличност на гласоподавателите ( voter ID – за хора, които нямат шофьорска книжка или социален номер). Нелепо е. Това става доста нечестно. Може да имаме хора, които гласуват по 10 път. Невъобразимо е това, че не трябва да показваш документ за самоличност, за да гласуваш или че документа не трябва да е по някакъв начин защитен. Много мръсно се игра на изборите, което означава, че може да ги изманипулират. Няма да се изненадам. Борят се здраво да не се показва voter ID. С каква цел? Колко пъти ще гласува един човек през деня? Ако нямате документ…

Мислите, че някой може да гласува много пъти?

Много пъти. Какво ще кажете за 10 пъти, например. Защо пък не? Ако нямате документ за самоличност за гласуване, може просто да си гласувате, и гласувате, и гласувате.

Сега, когато номинациите приключиха и влизаме в предизборната кампания, вие сте в медиите повече, отколкото преди. Усещате ли някаква промяна в начина по който ви отразяват в тази част на кампанията?

Да. Става по-зле.

Какво имате предвид?

От много време медиите са изключително пристрастни и тенденциозни спряно Републиканската партия и срещу всеки, който е консервативен. Със сигурност са изключително тенденциозни спрямо мен. Всички го казват. Когато погледнете Ню Йорк Таймс, Вашингтон Поуст, CNN. Имам предвид, че CNN е Тръмп през цялото време. Наричат я Clinton News Network. Всяка история е Тръмп. По цял ден, няма значение за какво.

Вие сте голяма новина по целия свят.

Не, аз имам рейтинг. Ако не им вдигах рейтингите нямаше да ме канят. Не им пука за изборите, а само за рейтингите. Aз нося рейтинг, но вече не давам интервюта за CNN, защото не си заслужава. Вече не гледам CNN. Те са пристрастни спрямо мен.

Добре, ако мислите, че са тенденциозни спрямо вас, как мислите да изпращате посланията си и да общувате с хората?

Това, което правя днес.

Само социални медии и митинги?

В социалните медии, аз съм една глава и едни рамене над всички останали. 22 милиона думи ме четата в Туитър, Фейсбук и Инстаграм. Повече от 22 милиона души. Никой дори не толкова близко.

Интервю на Филип Рукър (Вашингтон Поуст) / със съкращения/

3.08.2016

Общество.нет (цитирането на автора, изданието и активните линкове са задължителни)

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Коментари

comments

Short URL: https://obshtestvo.net/?p=13249

Posted by on авг. 3 2016. Filed under Интервю, Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

  AUD =   лв
  CHF =   лв
  EUR =   лв
  GBP =   лв
  RUB =   лв
  USD =   лв

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.