ГРИГОРИЙ КЛИМОВ: УСПЕХЪТ Е УПОРИТА РАБОТА, ДОБРО ОБРАЗОВАНИЕ И ДОБРО СЕМЕЙСТВО

" title=ГРИГОРИЙ КЛИМОВ е роден на 26 септември 1918 г. в Новочеркаск, Русия. Истинското му име е Игор Борисович Калмиков. Завършил е Новочеркаския индустриален институт през 1941г., а после се записва във Военно-дипломатическата академия в Москва. Дипломира се през 1945 г., след което е изпратен в Берлин като член на Съветската военна администрация. През 1947 избягва в Западна Германия. През 1949 – 1950 работи в ЦРУ по строго засекретена програма с кодово име “ПРОЕКТ ХАРВАРД” в т.нар. психологическа война. Целта на проекта е дестабилизиране на комунистическата система с помощта на хора от специален тип, а именно такива с комплекс за власт. В периода 1951 – 55 г. е председател на Централното обединение на следвоенните емигранти от СССР. Главен редактор на списанията “Свобода” и “Антикомунист”(последното на немски език). Участник във Виетнамската война. По известните негови книги са: “Княза на този свят” (1970) ; “Дело # 69” (1973); “Името ми е легион” (1975); “Протоколите на съветските мъдреци” (1981) и др. Три от книгите му са филмирани в Англия, Германия и САЩ. Член е на Съюза на руските писатели. Григорий Климов в момента е на 87 г. и живее в Ню Йорк. Obshtestvo.net се свърза с него и той беше любезен да отговори на нашите въпроси.

Едно интервю на Калоян Методиев

Коя е основната заплаха за човечеството днес Григорий Петрович?

Това, че някоя малка нация може да стане причина за световна ядрена война.

Може ли да се борим със злото и как?

Това е изключително трудно, но не трябва да преставаме да се опитваме да го правим. Вашите здрави деца ви правят победител в тази битка.

Според Вас, кой е главния път към успеха?

Към успеха, постигнат по честен път, това е упоритата работа, доброто образование и доброто семейство (добрата съпруга).

Към успеха, постигнат по нечестен път, това е членството в сатанистки организации, сексуалните перверзии и липсата на морални скрупули.

Каква е Вашата прогноза за изхода на войната в Близкия Изток?

Тя ще продължи дълго време, като една незарастнала рана.

Какво е мнението Ви за днешна Русия?

Днес Русия ми прилича на един много болен пациент, който започва да показва признаци на това, че бавно се възвръща към живота след една дълбока кома.

Ролята на църквата днес?

Тя все още е една позитивна институция, но постепенно се разрушава от вътрешни сили на злото.

Мислите ли, че “висшата социология” е идеология и ако не, може ли да стане?

Тя не е идеология. Тя е социална хигиена. Тя помага на хората да изградят едно здраво семейство, а на държавaта, едно здраво общество.

От какво се страхувате?

Страхувам се, че младите хора няма да научат за моя опит и те ще повторят грешките ми, избирайки си партньор за цял живот.

Коя е най-лошата страна на комунизма?

Троцкизмът. Троцкизмът е масонско течение в комунизма, много по-лошо от Сталинизма.

Как виждате бъдещето на света?

Хилядолетната борба на нормалните и дегенериралите хора ще продължи вечно, а Бог винаги ще помага на нормалните хора, за да осуети победата на дегенератите.

Съветът Ви към младите хора?

Изучавайте Висшата социология и внимателно избирайте партньора, с който ще прекарате живота си.

Кои са любимите Ви автори?

Александър Пушкин. Михаил Шолохов.

17 август 2006 (Ню Йорк – София)

Коментари

comments

Short URL: https://obshtestvo.net/?p=172

Posted by on авг. 17 2006. Filed under Интервю. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

  AUD =   лв
  CHF =   лв
  EUR =   лв
  GBP =   лв
  RUB =   лв
  USD =   лв

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.