ГРАДЪТ НА ДУХОВЕТЕ: СОЧИ СЕ РАЗПАДА СЛЕД ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ

Soci 5Черноморският град, който преди няколко седмици беше световна столица на спорта, днес прилича на изоставен град обитаван от духове. Русия похарчи повече от 50 милиарда евро, за да превърне Сочи в олимпийски град и бъдещ туристически център за региона, а той започна да се разпада. Построиха се десетки хотели и административни сгради, които стоят празни. Улиците вече започнаха да се разпадат. На специални изградената за разходки крайбрежната алея, която се очакваше да е пълна с хора, не се среща жива душа. Канализацията на града вече дефектира. Бъдещето на Сочи изглежда несигурно, защото със сигурност е далеч от идеята за туристическа столица на Черно море. Най-малкото заради конкуренцията на Варна. Снимките са от блога на Александър Валов (blogsochi.ru).

Soci 8

Soci 1

Soci 2

Soci 3Soci 4

Soci 6

Soci 7

Коментари

comments

Short URL: https://obshtestvo.net/?p=9160

Posted by on мар. 28 2014. Filed under Пътешествия. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

  AUD =   лв
  CHF =   лв
  EUR =   лв
  GBP =   лв
  RUB =   лв
  USD =   лв

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.