ГЛАВАТА НА ЕВРОПА Е НА ДРЪВНИКА

ObezglaviavaneОчаква се скрита битка за смяна на ръководството на МВР с послушници, които да не пречат на все по-ясно очертаващия се план за дестабилизация на Европа, включително България, чрез заселване на огромни маси мюсюлмани от Третия свят. Дори само построяването на малкото парче от 30 километра ограда по 259 километровата ни граница с Турция, очевидно е вбесило много мощни световни фактори, които не са очаквали никакви проблеми по плановете си за отворен коридор от Азия към Европа.

Мислеха българите за туземци, които ще мълчат пред плана България да бъде използвана за разселване, заселване и транзитна зона. Явно не се е очаквало да има отпор от отделни личности, медии и малки групи. Сега се хвърлят нови средства и усилия за обработка на населението, които включват заплати, рекламни материали, медийни изяви на финансирани през годините експерти и политическо лобиране. На България не се гледа като на държава, а като на свободна територия.

Внимателният анализ на събитията през последната година показа, че финансираните със стотици милиони долари неправителствени организации във всички държави с външни европейски граници, а не само в България, осъществяват безпрецедентна пропагандна кампания за да представят подмяната на местното население като хуманен процес породен от случайни събития.

Засилват се подозренията, че Арабските революции и гражданските войни в Близкия изток бяха подпалени и подпомогнати, и  за да се ускори миграционното нашествие към стария континент. Вижда се, че ключови политици от ЕС също всячески съдействат на тези процеси, независимо дали разбират каква е крайната цел на евентуалните сценаристи.

За всеки здравомислещ става ясно, че след като навсякъде около Европа горят войни, нашествието на многомилионните емигрантски мюсюлмански армии на Стария континент ще доведе до логичния си резултат – Гражданска война в обеднялата и объркана Европа.

Всичко, което се случва в България е само част от големия пъзел. Страната ни на практика е без армия, слаба икономически и отслабена демографски. Това, което се случи в Югославия може да се окаже детска приказка в сравнение с това, което се очаква да разтърси Европа и беззащитната, граничеща с все по-ислямизираща се Турция, България. Нашият народ все още не може да повярва колко лесно едно общество може да бъде хвърлено във война и хаос, както се случи с Украйна.

Притеснително е, че процесът за подмяната на населението в Европа се подпомага не само от неправителствените организации, но и от най-големите медии с неевропейска собственост, от големите, вече все по-формално европейските политически групи в Европейския парламент, ключови фактори в ООН и анонимни и трудно идентифицируеми глобалистки лобита.

Изглежда главата на Европа е на дръвника, а тя не го разбира, докато й пеят омайни песни за сладко бъдеще. Европейската икономика се изнесе в Китай. Християнските и семейни ценности бяха целенасочено сривани с десетилетия, за да бъде объркано младото поколение от масмедии, филмова индустрия, политическият естаблишмънт и играчи зад сцената. Ислямското миграционно цунами само ще довърши процеса.

Най-вероятно, след чудовищните сътресения на европейския континенти, които става все по-логични, ще спечелят неевропейски финансово-политически фактори, които ще пристигнат под формата на военни умиротворители.

2 юли 2014

Възмутеният гражданин

Общество.нет (цитирането и активните линкове са задължителни)

Коментари

comments

Short URL: https://obshtestvo.net/?p=9787

Posted by on юли 2 2014. Filed under Анализ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

  AUD =   лв
  CHF =   лв
  EUR =   лв
  GBP =   лв
  RUB =   лв
  USD =   лв

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.