Вацлав Дворжак: Меркел, Юнкер и Оланд правят социален инженеринг с имигрантите

Vaclav DvorzakНякои знаци показват, че цялата тази вълна е организирана инвазия

Вацлав Дворжак е роден на 16 август 1948 в Прага. Чешки режисьор, сценарист, документалист.

Какво мислите за терористичните нападения в Париж?
Светът трябва да разбере, че Франция е една от страните, които подкрепяше джихада в Босна, подкрепяше бомбардировките над цивилни в Сърбия и Косово. Ако Западът не стана самокритичен и не осъди своята собствена политика, за която НАТО направи възможен международния терор, не може да се очаква подобрение.

Искам да припомня, че през шестдесетте години на миналия век в Индонезия мюсюлманите убиват около 1 милион свои съграждани по време на преврата. Последва Афганистан. Ислямският терор е използван в Чечения. Опитаха се да го използват, за да погребат китайската държава посредством фанатизираните уйгури. Докъде води всичко това се вижда най-добре в Ирак, Либия, Сирия. Имаме унищожени държави, милиони бежанци, хиляди мъртви, варварски убийства…

Както и мнозинството чехи, и вие сте внимателен към бежанците от Близкия изток.
Идват нелегални и противозаконно. Мнозинството са млади, добре сложени мъже, които би трябвало да се бият срещу „Ислямска държава“. Но те бягат и оставят кюрдите, иранците, ливанците, руснаците да воюват за тях. Егоистично тръгват към по-добър живот и предават страната си. Оставят стари родители, жени, деца… Разбира се, че тази кампания е организирана с помощта на мафията, която работи за пари. Някои знаци показват, че цялата тази вълна е организирана инвазия, платена от феодалите в Персийския залив. Любопитно е, че бежанците тръгнаха, когато сирийският президент Башар Асад обяви амнистия за дезертьорите от армията. На Сирия не й стигат войници за армията, а на някой не му влиза в сметките тези млади хора от бежанските лагери в съседните страни да се присъединят към сирийската армия и да се борят срещу „Ислямска държава“.

Против идването на бежанците в Европейския съюз ли сте?
Не съм. Но дали те нямат задължения към своята страна, да я бранят и отбраняват, а след войната отново да я изградят? Как би изглеждала Европа, ако всички бяха избягали пред Хитлер? Не можем да допуснем да ни изнудват с това, че бежанците бутат пред камерите жени и деца. Затова без компромис бих ги върнал в бежанските лагери, да им се подобрят условията за живот там и оттам да се приемат исканията за убежище. Просто да се постъпва съобразно действащите закони. Меркел, Юнкер, Оланд и много други са некомпетентни и наблюдавам, че са враждебни към европейските гражданите политици. Те първо започнаха да унищожават европейската икономика със санкции спрямо Русия, а сега правят социален инженеринг с имигрантите. Последните социални инженери, които са действали така, с голям размах в Европа са Сталин и Хитлер.

Интервю за Вечерни новости (със съкращения)

28 ноември 2015

Общество.нет (цитирането на изданието и активните линкове са задължителни)

Коментари

comments

Short URL: https://obshtestvo.net/?p=12840

Posted by on ное. 28 2015. Filed under Интервю. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

  AUD =   лв
  CHF =   лв
  EUR =   лв
  GBP =   лв
  RUB =   лв
  USD =   лв

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.