Ахмед Доган „към разсърдените и разочарованите: ако има допуснати грешки в близкото минало – Простете!“

Ахмед Доган Снимка: ДПС

В разгара на предизборната кампания за Европейски парламент на интернет страницата на ДПС беше публикувано личното обръщение на д-р Ахмед Доган: Политическият код на ДПС – по-добър живот, по-голяма свобода, отговорност и толерантност! Любопитното е, че то се появи малко след като стана известно, че министърът на земеделието Румен Порожанов е подал оставка, която беше приета от министър-председателя Бойко Борисов. В политиката случайности няма, а определени причинно следствени връзки! Ето пълният текст на обръщението на почетния председател на ДПС.

Скъпи съмишленици!

Тези евроизбори за Европейски парламент са изключително важни за ДПС, защото трасират пътя за доброто ви представяне на следващите местни и парламентарни избори в България.

Политическият код на ДПС се основава на постоянното подмладяване и непрекъснато движение към по-добри условия на живот с по-голяма свобода, отговорност и толерантност.

От възникването си ДПС винаги е залагало на младостта и бъдещето.

Затова се обръщам към разсърдените и разочарованите: ако има допуснати грешки в близкото минало – Простете!

Каузата на ДПС е твърде голяма, за да си позволим лукса да се борим помежду си и да спъваме развитието на младите хора да живеят по-свободни в един по-добър свят, който те имат куража да изградят за себе си. Този избор на визия за развитие е техен. И ако искаме да имаме европейски път на развитие, ние трябва да ги подкрепим и насърчим!

Пожелавам ви да постигнете пълна мобилизация и успехи, които да ви удовлетворят!

Бъдете благословени!

Винаги ваш: Ахмед Доган

Източник: интернет страницата на ДПС

Последвайте блога за свободни теми Общество Нет във Фейсбук;  Туитър и Телеграм

Коментари

comments

Short URL: https://obshtestvo.net/?p=16296

Posted by on май 14 2019. Filed under Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

  AUD =   лв
  CHF =   лв
  EUR =   лв
  GBP =   лв
  RUB =   лв
  USD =   лв

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.