АЛЕКСАНДЪР ДУГИН: ЗА ЛИБЕРАЛНАТА ИДЕОЛОГИЯ ДЕМОКРАЦИЯТА И МНЕНИЕТО НА НАРОДА СА СТАНАЛИ НАПЪЛНО МАЛОВАЖНИ

Alexdaner DuginАлександър Дугин е роден на 7 февруари 1962 г. в Москва. Руски общественик, политолог, политически съветник. Работи за създаването на Евразийски съюз. Директор е на Центъра за консервативни изследвания. Смятан е за един от идеолозите на партия Единна Русия. Съветник на председателя на Държавната Дума. Шеф на катедра социология в Московския държавен университет.

Европа е за Кличко, а Съединените щати за Яценюк. Дали Европа има сили да се освободи от доминантното влияние на англосаксонския елит?

Съществуват две Европи. Едната е Атлантическата Европа и тя е окупирана територията, която не е нищо друго освен американска марионетка. Втората Европа постепенно се освобождава от американската окупация. В Европа все още доминира проамериканското, либерално лоби. Второто европейско лоби е консервативно, което отхвърля американската гей-идеология и се подкрепя от мнозинството европейски граждани. То доминира в кръговете, свързани с военните и службите за сигурност. За либералната идеология демокрацията и мнението на народа са станали напълно маловажни. Швейцарците на референдум, по демократичен начин, гласуваха да се ограничи напливът на чужденци в страната им.

Либералното лоби все едно осъди резултата от швейцарския референдум. Но, никой не може да не забележи на швейцарския референдум какъв в гласът на демокрацията и че това е гласът на Европа. Тази Европа, когато й се даде право на глас, избира нещо друго от това, което желае англосаксонският елит – народът иска европейска Европа. Така демокрацията става несъвместима с американската идеология.

Американците днес са хегемонисти, терористи, които искат целият свят да е под техния ботуш. Днес това е очевидно за почти всички европейци. Кога Европа ще отхвърли американския ярем? Рано или късно Европа ще успее да направи това. Доминацията на Съединените щати бавно, но сигурно се разрушава.

В. Взгляд

Общество.нет-  цитирането и активните линкове са задължителни.

Коментари

comments

Short URL: https://obshtestvo.net/?p=8903

Posted by on фев. 24 2014. Filed under Интервю. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

  AUD =   лв
  CHF =   лв
  EUR =   лв
  GBP =   лв
  RUB =   лв
  USD =   лв

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.