АКО СИ VIP ИМАШ ПО-ГОЛЕМИ ШАНСОВЕ

Колкото и да звучи абсурдно в България трябва да си публична личност или да имаш потенциал да привлечеш медийно внимание, за да се загрижат управляващите за здравето ти ако се наложи. Хеликоптери, самолети и линейки, по лично разпореждане на правителството, хвърчат при всяка възможност за положителен PR. 

Така Бойко Борисов прати правителствения Фалкон за Бургас, откъдето транспортира до София председателя на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев. Цветанов пък осигури хеликоптер на МВР, който да докара Световния шампион по борба Михаил Ганев в Пирогов.

Нали всички са съгласни, че като помагаш на някого, заради самата помощ, не звъниш по всички медии да отразяват грандиозната ти добрина.

Някак контрастно стои личността на певеца Георги Найденов-Гого от "Тоника", който отказа 22 хил. лв. за своето лечение, гласувани от Общинския съвет на Бургас. Отекват думите му: "Не съм по-различен от всеки друг гражданин. Нека останалите предвидени средства за моето лечение от Бюджета на Община Бургас да бъдат отпуснати за лечение на други болни хора”.

Не дай си Боже на всеки да се наложи, но в случая  трябва да си кажем истината: загрижеността за определени хора, представители на гилдии от страна на която и да е власт, в търсене на медийна глътка въздух е проява на лош вкус. А и факта, че за управлението едни хора са ценност, а други не, показва фундаментална сбърканост. Но явно всичко е въпрос на рейтинг!


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ЗАПОЧНАХА НИ

СТРОЕЖЪТ НА ЗАТВОР ВЪВ ВОЛУЯК БЕЗ ДЕБАТ ЩЕ ДОНЕСЕ НОВИ КОНФЛИКТИ НА ВЛАСТТА

ПРОМЯНА В СТАНДАРТА ИЛИ ЧЕРНА СТАТИСТИКА

АЛЛАХ АКБАР ВЕЧЕ И В СОФИЯ

ТАВАНЪТ НА КОМПЕТЕНТНОСТ НА УПРАВЛЯВАЩОТО МНОЗИНСТВО СТИГА ДО ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА

ОТ НЕБЕТО ИДВА ХИМИЯ – СКРИТА ИСТИНА ИЛИ ЯВНА ЛЪЖА

В ДЕНЯ НА ОХРАНИТЕЛЯ* ПЪРВАНОВ СТАРТИРА НОВО ОФ

ПРАВИТЕЛСТВОТО ГУБИ ПОСОКАТА

ИЗВИНЕНИЕ ЗА ЕДНА ЗАБЛУДА

ВДИГАНЕТО НА ОСИГУРОВКИТЕ Е ПИРОН В КОВЧЕГА НА ИКОНОМИКАТА

ПРОБУЖДАНЕ

НАЙ-ЧЕСТАТА ПАЦИЕНТСКА ПЪТЕКА – ОСИГУРОВКА, ДОПЛАЩАНЕ, РУШВЕТ, ЛЕКАРСКА ГРЕШКА

НЕНУЖНАТА ПИСТА

ОТ НАЙ-ДОБРЕ ОХРАНЯВАНАТА ЮЖНА ГРАНИЦА В ИЗТОЧНИЯ БЛОК ДО РАЗГРАДЕНИЯ ДВОР НА ЕВРОПА

3 ПРОБЛЕМА НА РЕДА В СОФИЯ – ТАКСИТА МЕНТЕ, ПРОСЯЦИ, МАГРИСТРАЛНИ ПРОСТИТУТКИ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3557

Posted by on дек. 28 2010. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.24615 лв
 CHF =  1.70057 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23031 лв
100  RUB =  2.65 лв
 USD =  1.69571 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.