,,TAНТРА,, – ДРЕВНАТА ТЕХНИКА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА УДОВОЛСТВИЕТО ПРИ СЕКС

Нашумялата в последно време ,,Тантра,, или известна, още като учението ,, тантризъм,, е вид начин на мислене, зародил се в Индия преди 40 века. ,,Тантра,, е метод, чрез който можете да доведете интимния си партньора до невероятен екстаз, който да не е толкова кратък, както при обичайния  оргазъм, а напротив може да продължи с часове.

В тази древна философия ,, жената води танца,,, при нея плътската любов се превръща в духовно преживяване. Дълго време женското удоволствие се е смятало за греховно, но Тантра го поставя в центъра на своята философия. За това учение жената е богиня, като ролята на мъжа е да разбуди желанието на партньорката си и да удържи еякулацията си.
    Една от тайните на тантризъма е умението жените да контролират своята ,,йони,, по време на половия акт, чрез стискане, докато обхване мъжкия ,,лингам,,.
    ,,Тантра,, препоръчва още целувката да се практикува с движенията по време на акта, тъй като устата съчетава ,,лингам,, чрез езика и ,,йони,, чрез устните. Препоръчително е мъжа да се ориентира към горната устна на жената, а тя от своя страна към долната устна на мъжа.
    В основата на това учение е сливането на ума, сърцето, тялото и душата. Мъжът получава оргазъм, който е дълъг  и се разлива по цялото му тяло.
    Според ,,Тантра,, мъжът не прониква в жената, а чрез любовни ритуали, техники на дишане и йога, намазване с благовонни масла, поставянето на свещи, възглавници и изобилие на плодове се достига до състояние на сънливост, което събужда подсъзнанието. Жената обхваща мъжа, според ритъма, който тя е наложила.
    Съществуват две основни техники, а именно т.н. ,, път на долината,, при който акта продължава около час и половина и жената изживява няколко поредни оргазма и ,, стръмния път,, при който мъжът през цялото време е на ,,върха на острието,, като флиртува с еякулацията си.
    След ,,Тантра,, не трябва да се устремявате бързо към банята и душа, защото според майсторите на любовта- древните индийци, любовните секрети са богати на минерални соли, които проникват през порите на кожата и донасят допълнително удоволствие и блаженство.
 

 
ПОСЛЕДНИТЕ 5: 

ТРУДНАТА СТРАНА НА ТИЙНЕЙДЖЪРСКИТЕ ВРЪЗКИ

ЛЮБОВНА ПРИКАЗКА

ЗАБРАНЕНИЯТ ПЛОД

ЗАЩО ЖЕНИТЕ ОТКАЗВАТ НА МЪЖЕТЕ?

ЛЮБОВТА ПРЕЗ ДЕТСКИТЕ ОЧИ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1599

Posted by on окт. 26 2008. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.24615 лв
 CHF =  1.70057 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23031 лв
100  RUB =  2.65 лв
 USD =  1.69571 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.