СВИНСКА РАБОТА С TОЯ СВИНСКИЯ ГРИП

Държавата ни е в паника заради свинския грип. Къде е този грип? Смешно е медицински лица да се изправят на телевизора и да казват, че за да не се разболеем трябва да си мием ръцете, да ядем плодове и зеленчуци и да пием витамини. Свинският грип е толкова опасен, че обхваща цели континенти, а ние пък направо ще го сразим още в зародиш като ръпаме ябълки. Това не звучи сериозно по никой начин – нито медицински, нито логически. Няма как да няма грипове (и то все по опасни за здравето) при положение,че модата на дрехите е да са ни голи кръстовете и коремите, навсякъде сме на климатици (и в работата и в къщи ) и живеем в нещо като инкубатор, не се храним здравословно (всеки яде нещо като нищо на крак) и за капак основната причина е, че е есен, намираме се на БАЛКАНИТЕ (температурите са ту  ниски, ту високи), а масово може да се видят хора по тънки блузки, къси поли и някакви мижави якенца. Не птичи, не свински, ами незнам какъм грип ще има. Причината за пореден път май си е в нас.
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ТЕМИТЕ НА ДЕНЯ ИЗ ЗАГЛАВИЯ, ИЗЯВЛЕНИЯ, ПОСТИНГИ

КАКВО НИ УЧИ ИСТОРИЯТА?

НАШЕТО „СВЕТЛО” БЪДЕЩЕ…

МОЖЕ ДА СМЕ НАЙ-БЕДНИ, НО ТРЯБВА ЛИ ДА СМЕ НАЙ-ГЛУПАВИ В ЕС

СПАСКА МИТРОВА КАТО ЛИБИЙСКИТЕ СЕСТРИ

УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЦИГАРИТЕ – С ЕДИН КУРШУМ СЕРИЯ ОТ ЗАЙЦИ

ЧИЯ ЗАСЛУГА Е БОКОВА?

ПЪРВИЯТ УЧЕБЕН ДЕН – ТРЕПЕТ ЗА ПЪРВОЛАКА ИЛИ РЕКЕТ ЗА РОДИТЕЛИТЕ?

ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ – ОРИЕНТАЛЩИНА, ДОГАНИЗАЦИЯ ИЛИ ПОТРЕБНОСТ

ПРАВИЛНО Е

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2674

Posted by on ное. 9 2009. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.