ПЕТЪР ХРИСТОЗOВ : НУЖНА ЛИ Е НА БЪЛГАРИЯ ВЪНШНА ПОЛИТИКА?

ЩЕ СМАЖАТ БОЙКО БОРИСОВ

Интервю на obshtestvo.net

Излезе завчера от печат романа Ви „Лицето на опакия” и се разграбва. С какво впечатлявате читателите си?

С истината!  Ето, при четвъртия вот за доверие на правителството Доган – Станишев – Сакскобурготски, на българските граждани се отговори с поредната лъжа: „В България корупцията е преборена.

 

Ако е останала, тя е само в ниските етажи на властта, в жалки размери”. Хванахме държавен чиновник как получава 25 хиляди лева. Наградихме веднага – обърнете внимание – „подбудителя” с кортика на МВР. А аз казвам, пиша и питам: „Защо години наред бившата НСС разследва министър Петър Димитров и фирмата „ Бангиев и сие ”? Кой и с какви пари купи в центъра на София хотел „Анел”? Защо министър Румен Петков крие главни секретари на МВР зад престъпника Куйович? Ключовият удър за републиката, ДАНС на правителството и ОЛАФ на Европейската комисия в книгата ми „Лицето на опакия” е: „Има ли връзка между емира на Катар, освобождаването на сестрите ни от Муамар Кадафи и затварянето на МК „Кремиковци”?

Има ли лице българската външна политика, ако признаем независимостта на Косово?
Нагледахме се на фриволните изпълнения на Хубавото Наде. Продължава да ни се повдига от появата на секс – математика Соломон Паси. Независимостта на Косово е див балкански национализъм! И в пълно противоречие с реалната политика на Европейския съюз интеграция. В самия съюз отдавна са внедрени 20 милиона мюсюлмани. Утре те ще поискат своята независимост във Великобритания, Франция, Германия, Дания и Холандия. Какво ще им отговорят? Бързо забравиха, че забраняваха на наркотрафиканта Хашим Тачи да влиза в ЕС. Тук в Пловдив, когато бяха на власт, Иван Костов и Надежда Михайлова се прегръщаха с него. Докога няма да имаме смелостта да вадим независима външна политика?
Надежда за България ли е ГЕРБ?
С ГЕРБ продължаваме да се движим по инерцията на измамите. Защо? Бойко Борисов започва смело с удар по корупцията във висшите етажи на властта. На българите се внушава да забравят, а народ без памет е роб. На фронта се стреля и там войникът е по – голям от генерала. Една птичка пролет не прави. След яхтата в Монако и Спас Русев се завърна на бял кон в София? Тогава Бойко Борисов без страх се втурна да ликвидира юпитата на „Величеството” и Ахмед Доган. Спряха го. Изплаши се и сега те ще го смажат. Така мисля аз.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=533

Posted by on февр. 29 2008. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.23646 лв
 CHF =  1.68128 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18663 лв
100  RUB =  2.64111 лв
 USD =  1.67595 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.