ЕКСКЛУЗИВНО ИНТEРВЮ С ПИСАТЕЛЯ ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ

Отказахте да говорите за Боби Цанков, а мнението Ви за Тони Петров – Хамстера?
Не съм следовател, мога да Ви отговоря по скоро като психолог. Обсъждахме го с мой приятел, който е професор-лекар, и познава Антон Петров. Каза ми : “Тони е толкова бандит, колкото Обама е японец или китаец. Той има нюх да надушва и правилно да анализира нищожни доказателства, не излъчва информация. Това му качество го прави точен и верен агент. Не завиждам на тези, които искат да се разправят с него”.
А знаете ли защо го сравняват с домашен любимец? Малцина са наясно, че при неблагоприятни условия хамстерът изпада в летаргия. Тогава разгражда всичко в себе си. На мен  ми се струва, че всъщност Антон Петров е жертва на жестоката конкуренция между застрахователните фирми. Формално “Булинс” се води на Маргините, а всъщност е на Васил Божков. Призивът сега е:”Забравете “Левинс”, елате в “Армеец”. А кой е собственик на “Армеец”? Привилигированото синче на професор Румен Георгиев бивш шеф на ЗПАД-Европа, понастоящем икономически съветник на ДПС.
И кои толкова са Маргините? Жалки момченца от Родопите, които години наред демонстрират, дори по пътищата власт и непукизъм. Никой до сега не ги попита откъде са им парите.  Кога Бойко Борисов ще се усети как го злепоставят?

В неделя 10.01.2010 г. е конгресът на ГЕРБ. Ще стане ли най-после Бойко Борисов  формален лидер?
Съзирам сянката на Красимир Велчев. Не съм сигурен дори дали Бойко Борисов е член на партия ГЕРБ – достатъчно е, че е негова. В 16.00 ч. на 10.01.2010 г. обаче премиерът отлита за Израел. Зареждат се някак изненаждащо датите 10.11.89 г., 10.01.97 г. и утре.
Дано премиерът не е поканен да посети Голанските възвишения. Там преди години бе политическото фиаско на Филип Димитров. България е единствената държава, която отдавна обгрижва равнопоставено палестинци и евреи. Двата народа всъщност са от един корен – на симитите. И може би само спрямо тях сме проявявали самостоятелна външна политика.

Харесва ли Ви Бойко Борисов или проявявате само търпение?
За сега просто няма друг. Българите се отвратиха от Иван Костов, Симеон Сакскобурготски и тройната коалиция на Ахмед Доган. Не вярвам да ги върнат отново.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2845

Posted by on ян. 9 2010. Filed under Айсберг. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.