БОРЯНА ТОТЕВА, ЖЕНАТА СКЕНЕР: ГЕРБ ЩЕ УПРАВЛЯВА ИДНИТЕ 9 ГОДИНИ, ТОЛКОВА ЩЕ Е В УПАДЪК И БСП

Боряна Тотева, наричана жената – скенер е международно признат парапсихолог, носител на престижните награди в тази област от Москва през 2005 и от Прага 2006 г. И двете награди й са присъдени за  много големи успехи в лечението. Тя вижда човешките органи във форма,цвят и обем,прави перфектна диагностика,отлично се справя с всякакви видове негативи и помага при безплодие,алкохолизъм,наркомания,проблеми в любовта,брака и бизнеса. По покана на виден общественик и политик, Боряна работи в клиника за нетрадиционна медицина в Дубай повече от година, след което се завърна в България. Сега има приемни  в София, Пловдив, Плевен и Варна. Всяка година Боряна е търсена, за да прави  прогнози в различни житейски области. Заради  точните си прогнози за страната и чужбина , тя е чест делегат и гост в множество конгреси, симпозиуми и семинари в цяла Европа, за да  споделя своя опит в парапсихологията и участва в  научни изследвания към Центърт за медицинска биофизка на доктор Игнат Игнатов, които  дават уникални резултати.
 

-Госпожо Тотева ,  ще бъде  ли тежка  зимата за България?
-Зимата ще бъде малко по-дълга, по-студена и икономически по-трудна за България. Ще се наблюдават резки  температурни колебания, не виждам застрашаващи за страната ни природни бедствия. Борбата с престъпността,алкохола и наркотците продължава и ще е все по-успешна. Ще бъде променена и училищната програма. 2011-та година ще е година на духовно просветление между хората. Те ще бъдат по-духовни и  по-вярващи, а съзнанието ни  ще се пречисти и това ще се отрази на взаимоотношенията ни. Кризата в България ще продължи до 2012, когато ще се оттласнем постепенно от дъното.

-Ще има ли социално напрежение, стачки, оставки на министри?
-По отношение на стачките – такива ще има от страна на пенсионери и студенти. Не се очакват значителни промени в правителството, освен такива свързани с подобряването на икономическото състояние на страната. Някои министри ще бъдат сменени поради невъзможността им да изпълнят дадените обещания и общественото недоволство. Възможен е опит на ГЕРБ за коалиция с Костов след второто шестмесечие на 2011 г., но отново без съществени промени. През 2011 г. президент на България ще бъде политик от ГЕРБ. Смяна на правителството не се очертава.

–  Министър председателят беше казал с усмивка, че ГЕРБ  ще управлява още 25 години, каква е вашата сериозна прогноза?
 ГЕРБ ще бъде начело на държавата със сигурност още 9 години. Ще подобряваме все повече връзките си с ЕС, но също така и отношенията си с Русия и САЩ.

-А как са нещата около БСП?
– Нищо добро за тази партия не мога да кажа, негативните и кризисни процеси в нея ще се задълбочават, поне в следващите 9 години.

– Какво ще стане с делата срещу Алексей Петров?
-Алексей Петров ще бъде оправдан и делата, свързани с него, ще приключат с  липсата на доказателства. Успоредно с делата срещу Алексей Петров, органите на властта ще разкрият и разследват 44 нови престъпни групировки, съществуващи още от времето на комунизма. Ще се докаже  чиновническа корупция, свързана с банкови и имотни измами. Виновниците ще бъдат разобличени и изложени на показ. Именно това е и една от главните отличителни черти на ГЕРБ, с която тя ще продължи да печели общественото доверие и ще се докаже като водеща сила.

 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

УСТРЕМНАТА ПЪРЗАЛКА КЪМ КРАЯ

ИЗТОЧНА ГЕРМАНИЯ БАВНО НАСТИГА ЗАПАДНАТА ЧАСТ ДОРИ 20 ГОДИНИ СЛЕД ОБЕДИНЕНИЕТО

МЛАДИТЕ, СТАРИТЕ И КНИГИТЕ

ЖЕНИТЕ ЗАВЛАДЯВАТ МЪЖКИТЕ ПРОФЕСИИ

ВСЕ ПОВЕЧЕ МЛАДИ ИТАЛИАНЦИ СА ПРИНУДЕНИ ДА ЖИВЕЯТ С РОДИТЕЛИТЕ СИ

АНКЕТА НА ОБЩЕСТВО.НЕТ ПОКАЗВА, ЧЕ МНОЗИНСТВОТО ЧИТАТЕЛИ НА ИЗДАНИЕТО БИХА НАПУСНАЛИ БЪЛГАРИЯ

КАМЕРИ ВЪВ ВСЯКО ТАКСИ

ПЪТУВАНЕ ДО МАРС

АНЕКДОТ ЗА БАРАК ОБАМА И ГОРДЪН БРАУН ПРЕД МАШИНАТА НА ВРЕМЕТО

РИЧАРД БРАНСЪН: ПЕТРОЛЪТ СВЪРШВА ДО 5 ГОДИНИ

2010 ГОДИНА ЩЕ БЪДЕ РЕШАВАЩА ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ

ДНЕШНИТЕ БЕБЕТА ЩЕ ЖИВЕЯТ СРЕДНО ДО 100 ГОДИНИ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3442

Posted by on окт. 20 2010. Filed under Утре. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20477 лв
 CHF =  1.71926 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18712 лв
100  RUB =  2.52821 лв
 USD =  1.66072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.