КОИ ЛИ СА 7 – ТЕ НЕЩА, КОИТО ТОЙ НЕ ИСКА ДА ЧУЕ ОТ ТЕБ?


Има определени неща, които един мъж никога не иска да чуе от своята дама. "Хайде да отидем на пазар!" е едно от тях, тъй като тези думи обикновено предричат цял следобед, загубен около дамските пробни. "Държиш се като баща си!" е друго, много грубо твърдение.И дори още по – лошото: "Държиш се като баща ми!"; това наистина би го заболяло. По – долу са представени най-страховитите, най-смразяващи комбинации от думи, които една жена може да изрече.

1. "Мислех си…"
Ако тя действително каже, че си е мислила, значи е сериозно. И можете да се обзаложите, че се включва брак, съвместен живот или горчивият край. Този израз може да приема различни форми като: "Защо ме обичаш?" и "Мислил ли си някога за бъдещето?". Трябва непременно да имате план за бягство под ръка.

2. "Бъди мъж!"
Нищо не може да бъде толкова оскърбително, както да се постави под въпрос
мъжествеността ви. Можете да се поддадете на нейната тактика на срама и да правите каквото ви каже, или да контрирате въпроса с думите "А какво ще кажеш, ти да бъдеш жена и да престанеш да ми натякваш?"

3. "Моите родители искат да се запознаете."
Това означава 2 неща:
Връзката ви е преминала на друг етап и е станала по – сериозна.
Ще бъдете психически тестван под семейния микроскоп.
Всичко, което можете да направите, е да се надявате, че нейният баща няма да спомене, че има няколко ръждясали ножици, които иска да пусне в употреба.

4."Имам главоболие."
Това означава: никакво действие за теб тази вечер, приятелче. Но можете да се опитате да я надвиете. Ако усетите, че тя е изморена точно когато вие искате действие, дайте й аспирин, дори без да го е поискала и се надявайте на най – доброто.

5. "Моят бивш не правеше така."
Вие никога не говорите за своите бивши пред нея. Затова очевидно не сте били подготвени за това. Сега сте сравнявани с мъжа, когото тя е зарязала. Ох. Защитавайте се, бързо!

6. "За какво си мислиш?"
Жените са любопитни. Те се нуждаят да знаят всяка ваша мисъл, чувство, предчувствие или подозрение. Мъжете, от друга страна, не обичат да обсъждат и изследват всичко, предпочитаме да си замълчим.

7. "Мислиш ли, че е хубава?"
Тя вече ви е хванала да се заглеждате в страхотна блондинка, независимо колко скрит е бил погледът ви. Тъй че, ако кажете "не", тя ще знае, че я лъжете и ще последва спор.
Тук е мястото за малко творчество от сорта: "Горе долу, задникът й е огромен." Сега се молете.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1007

Posted by on апр. 24 2008. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.