5 ГОДИШНО МОМЧЕ СПАСИ БАЩА СИ ОТ УДАВЯНЕ

ЗАЩО Е ВАЖНО ДА СЕ НАУЧИМ ДА ПЛУВАМЕ

Плуването е като карането на колело. Един път научиш ли се е за цял живот. То е едно от базовите умения, които могат да спясят живот в определени моменти. Точно това се случило в Швеция.
 
На басейн в град Фалун в централанта част на страната баща, който не можел да плува случайно паднал в дълбоката част на басейна. Когато установил, че няма дъно изпаднал в паника и започнал да се дави.
В този момент 5 годишния му син на име Понтус скочил във водата и започнал да придържа баща си врата. Така той успял да се добере до стълбите. Хванал се за парапета и излязъл от водата.
 
„Синът ми беше наблизо и видя, че се паникьосах. Това стана за 10-20 секунди, но това е много дълго време, когато не умееш да плуваш.”, казва бащата пред местните медии.
 
Той добавил, че осъзнал какво се е случило чак като разговарял с жена си. Сега много се гордеел със сина си. Той никога не се научил да плува, защото се родил с проблем с тъпначето и лекарите му забранили да влиза вода в ушите.
 
След случката, обаче, той решил, че е време да се научи да плува.

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2413

Posted by on авг. 7 2009. Filed under Айсберг. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.2646 лв
 CHF =  1.68012 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.21003 лв
100  RUB =  2.81178 лв
 USD =  1.66908 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.