ЕФИМ КУШНЕР: ПРЕЗ 2012-2013 ВСИЧКИ ХОРА ЩЕ ЖИВЕЯТ В СЪВСЕМ ДРУГ СВЯТ

Ефим Кушнер е роден на 30 април 1940 г. в гр.Бобруйск, Беларус. Завършва Радио технику. През 1966 г. се дипломира в  Московския финансово-икономически институт. През 1990 г. с вълната емигранти от СССР заминава за Израел. Занимава с аналитични изследвания върху книгите на Владимир Мегре "Звънтящите кедри на Русия". Автор е  на: Безкръвната революция, Завръщане в рая, Полет над пропастта, На прага на безсмъртието – светът след 2012-2013. В момента е международен журналист във в. „Родово имение” и провежда семинари по практическа езотерика.
 

Господин Кушнер, как се увлякохте по въпросите на езотериката и каква е връзката с придобилите популярност „родови имения”?
През 1983 г., благодарение на известния в целия свят американски професор Пол Брек, който е един от първите учители по въпросите за родовите имения, се замислих затова, че освен този свят, в който живеем, съществува и друг, невидим за нас. Тогава разбрах, че има нещо като преграда в научния свят – между учените, които са материалисти и тези, които се занимават с езотериката, тоест невидимото. Днес тази преграда вече е разрушена. Идеите в книгите на Владимир Мегре „Звънтящите кедри на Русия”, не само ми харесаха, но аз разбрах, че в тях е заложен ключът към създаването на новата цивилизация. Привлече ме най-вече идеята за създаване на екологични селища.
Самата идея се различва от тези, заложени при комунизма и от първите опити в Израел – кибуците. Разликата е принципна и е на друга основа. Този проект, който в Русия дава Анастасия, героинята в книгите на Мегре, е високо духовен. А вече не е и тайна, че цялата наша цивилизация стъпи в епохата на Водолея. На конференцията в Москва през 2006, където имаше делегация и от България, учени от различни страни направиха еднозначен извод: математици чрез математически формули, химици чрез уравнение и т.н., потвърдиха, че съществува всемирен интелект като енергия и то много силна, която е пуснала на земята необикновена програма. Идеите за екологичните селища са малка част от нея. Чрез тях могат да се решат някои проблеми на големите градове, но само ако бъдат подкрепени от всички политици на високо равнище.
Ще приведа един малък пример. Когато бях в Нижни Новгород, на кръгла маса се разгледаха и проблемите от задръстванията, причинени от колите в града. Високопоставен чиновник се изказа така: ако от федералния бюджет бъде отделена голяма сума пари и от местния бюджет също, възможно е обстановката в градовете да се подобри само за първите 10-15 години. Става въпрос само за колите. Да не говорим за останалите проблеми, които съществуват в един град. А идеите за екоселищата биха решили всички проблеми на големите градове.
Няма никакъв проблем около всеки един голям град да се създаде обръч от екологични селища с инфратруктура, работни места и т.н. Засега в Русия такива селища се създават и са на първи етап – хората решават там проблеми от рода на това как да се изхранваш и да обработваш земята.

Колко такива селища има в Русия?
Сложно е да се каже със сигурност, но идеята дълбоко е влязла в хората. Има селища, които са официално регистрирани при Академията на акад. Медиков, но има и такива, които са на стихийни нива. Русия е голяма страна, земята е необятна и няма никакъв проблем. Но градове като Москва, Санкт Петербург – големи агломерации, в близко бъдеще ще намалеят два пъти като население. Това ще се случи по целия свят, включително и в България.

Благодарение на сателитните селища ли?
Градовете ще останат основно като културни центрове, а около тях ще се създадат високоекологични селища.

Къде в такива селища ще учат например децата?

Акад. Медиков живее в такова екологично селище и създаде там академия. Аз съм сигурен, че там ще има и студенти. В  Русия нещата са по-напред, там селищата са по-големи, в тях има и училища и учители. Създават се природни училища, което ще рече, че децата усвояват знания сред природата.

Как влияе животът в едно еко-селище на статуса на човека?

Самата идея за тези селища е постигане на хармония между човека, природата и Космоса. Това е много важен момент, свързан със създаване пространаство на любовта.

Какво означава това?
Мога да кажа еднозначно, че в човека, който осъществява хармония между себе си и природата, се отварят едни необикновени енергийни канали, които създават пространство, което не е разрушаващо, а съзидателно.
Ние предложихме с писмо такъв проект на Ариел Шарон в Израел. Имахме предвид Голанските възвишения. Ако се направят там такива селища по нашия проект, на самата граница, би могло да се махне армията, тя няма да е нужна. Би се създала една мощна енергийна защита. Това е съвсем сериозно – енергийната защита съществува. Макар, че мнозина не я усещат.

Какво става с любовта между мъжа и жената в тия донякъде затворени екоселища?

Може да е смешно, но хората в тия селища имат повече деца, отколкото в градовете. В Русия семейства, които имат по едно, две деца, отидат ли в селище, задължително имат по още няколко. Вероятно в резултат на това, че отпадат всички проблеми, които са имали в града. В отношенията между мъжа и жената, между децата, всички учени говорят вече офиално за квантовия преход, който предстои.

Какво означава това?
Имам предвид цялата наша цивилизация. Ние сме представители на петата раса. При нас е заложена определена енергия, блокиран ни е високият духовен, вътрешен потенциал. Практически всеки човек е носител на тази висока енергия. Сега по целия свят и най-вече в Русия, особено внимателно следят откровенията на академик Леонид Иванович Маслов, който е един от тези необичайни контактьори, през които минават откровенията на хората на новото време. Говори се, че то ще настъпи най-напред в Русия, а след това в целия свят.
Някъде през 2012-2013 всички хора ще живеят вече в съвсем друг свят, в основата на който ще лежат новите закони, божествените закони на миротворението, основани на съзиданието, а не на разрушението.

Тези идеи имат ли допирна точка с процеса на глобализация?
Не съвсем. Ще обясня практически този преход как ще стане. През 2012 г. цялата наша земя минава на друг вид вибрации, на по-високо ниво. Учените доказаха, че вибрациите се увеличават. Клетките в човешкия организъм също вибрират, но те са в дисхармония с увеличените вибрации на земята. И ако всяка една наша клетка не се настрои на тези вибрации, ще се получат големи проблеми със здравето. Съществува обаче технология, която ще настрои човешките клетки към земната вибрация.
Каква е тази технология?
Тя е твърде проста. За да се получи настройката всеки човек трябва да повярва в съществуването на енергийната сила. И щом повярва импулсите се покачват. Щом вярата тръгне нагоре, по специални канали ще идва при него енергия, която ще го настрои към новите вибрации. Това се нарича квантов преход, който ще свърши в края на 2012 година. Имс още време, информацията върви по много начини, всеки може да влезе в интернет и да се осведоми.
Няма да минат през тази трансмутация, само тези, които не искат да повярват в предстоящето. Ще си стоят те на старите позиции – за материалното, за материалния свят. Ето защо време още има и най-важно това е за Русия, защото тя ще е първата държава, която ще мине през този преход – ще стане смяната и на политическата система и на образованието и тогава вече ще светне  зелената светлина за тези екологични селища, за новите технологии и т.н. Ще се реши и проблемът за любовта между мъжа и жената, независимо от възрастта, независимо от проблемите. Ние сме точно от това щастливо поколение – ще сме не само свидетели, но и участници в големия велик преход.

 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

БОРЯНА ТОТЕВА, ЖЕНАТА СКЕНЕР: ГЕРБ ЩЕ УПРАВЛЯВА ИДНИТЕ 9 ГОДИНИ, ТОЛКОВА ЩЕ Е В УПАДЪК И БСП

УСТРЕМНАТА ПЪРЗАЛКА КЪМ КРАЯ

ИЗТОЧНА ГЕРМАНИЯ БАВНО НАСТИГА ЗАПАДНАТА ЧАСТ ДОРИ 20 ГОДИНИ СЛЕД ОБЕДИНЕНИЕТО

МЛАДИТЕ, СТАРИТЕ И КНИГИТЕ

ЖЕНИТЕ ЗАВЛАДЯВАТ МЪЖКИТЕ ПРОФЕСИИ

ВСЕ ПОВЕЧЕ МЛАДИ ИТАЛИАНЦИ СА ПРИНУДЕНИ ДА ЖИВЕЯТ С РОДИТЕЛИТЕ СИ

АНКЕТА НА ОБЩЕСТВО.НЕТ ПОКАЗВА, ЧЕ МНОЗИНСТВОТО ЧИТАТЕЛИ НА ИЗДАНИЕТО БИХА НАПУСНАЛИ БЪЛГАРИЯ

КАМЕРИ ВЪВ ВСЯКО ТАКСИ

ПЪТУВАНЕ ДО МАРС

АНЕКДОТ ЗА БАРАК ОБАМА И ГОРДЪН БРАУН ПРЕД МАШИНАТА НА ВРЕМЕТО

РИЧАРД БРАНСЪН: ПЕТРОЛЪТ СВЪРШВА ДО 5 ГОДИНИ

2010 ГОДИНА ЩЕ БЪДЕ РЕШАВАЩА ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ

ДНЕШНИТЕ БЕБЕТА ЩЕ ЖИВЕЯТ СРЕДНО ДО 100 ГОДИНИ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3462

Posted by on Ное. 6 2010. Filed under Утре. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.22408 лв
 CHF =  1.67122 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.24074 лв
100  RUB =  2.7727 лв
 USD =  1.58418 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.