КАКВО НЕ ХАРЕСВАТ МЪЖЕТЕ В ЖЕНИТЕ

Какво не харесват мъжете в жените? Въпреки, че жените са достатъчно нежни и добри създания, много мъже ще се съгласят, че всяка, даже най-милото момиче, е способна да доведе мъжа до състояние, когато ще поиска да е по-далече от нея, може би на друга планета. Какво най-често не харесват мъжете в жените?

1.Меркантилност
Когато момичето започне да гледа само на финансовите аспекти на отношенията, забравя за това, че грижата за нея може да се изразява не само в похарчените за нея средства, и когато тя измерва всичко в пари – на нея и се иска по-малко да  харчи своето драгоценно време.

2. Завишени изисквания
Само като са чели книжки за принцове и истински мъже, девойките започват да виждат във всеки мъж любимия партньор и бързо се разочароват. Оказва се, че идеалният мъж – някакъв митичен персонаж, който се появява на хоризонта примерно на сто години веднъж, затова да го имаш е нереално. У любимия мъж има недостатъци, към които трябва да се отнесем с внимание –тъй като идеални жени също не съществуват. Затова когато девойката започне “всички и наведнъж”, трябва да й се каже, че тя също не е идеална и, че е необходимо да обича човека такъв, какъвто е. Липса чувство за хумор. Жените и мъжете различно разбират хумора. Някои момичета имат проблеми с чувството за хумор и често се обиждат. Това им пречи да се избавят от своите комплекси, защото как по друг начин може да си обясните един неподходящ отговор на безобидна мъжка шега? Обикновено, когато мъжът се шегува с вас, той няма нищо лошо впредвид.

3. Изясняване на отношенията
Любовта на момичетата да разговарят и подробните анализи на ситуацията честоводят до кавги. Мъжът не обича да му напомнят по няколко пъти в какво не е прав. По-добре се постарайте по-малко да изяснявате отношенията, а да се опитате да ги направите по-обикновени.

4. Неясни намеци
Когато жената се опита нееднократно да намекне нещо на мъжа, при което той въобще не разбира за какво става дума. Защо е необходимо да не кажеш направо какво искаш  и не губиш време за намеци?

5. Неумението й да пази тайна
Необяснимо е защо момичетата не могат да пазят тайни. Може би защото обичат да приказват по телефона с приятелки? Изтичането на информация се явява  преди всичко  именно в тези моменти. Но защо жените се нуждаят от толкова много комуникация? Това не се харесва на мъжете.

6. Бъбривост
Прекомерното общуване по телефона с приятелки по половин час не остава мъжете равнодушни. В лошия смисъл. Това, че на момичетата е необходимо повече време за обмен на информация, може би ненужна – дразни мъжете.

7. Драма от нищо
Излишната емоционалност и неумението да се решават проблемите без създаване на драма –една от женските слабости.

8.Сексуален шантаж
За мъжете е непонятно, защо някои момичета отлагат съгласието си за секс с тях. Защото това е взаимно удоволствие и доста неприятно е, когато момичето дава вид, че за нея това е голяма жертва. Разбира се, част от мъжете и жените не могат да се разберат един друг, навярно в това е и смисъла на отношенията – да направят един на друг живота си по-лек, и да се опитат един друг да се разберат.
Ето това не харесват мъжете в жените.

Превод от руски Емил Славчев

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=4266

Posted by on ян. 28 2012. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.