КРАТКИ НОВИНИ 144

ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ЮНИ ПРЕД ОБЩЕСТВО.НЕТ ОСМАН ОКТАЙ ПРОГНОЗИРА СЛУЧВАЩОТО СЕ В ДПС: Обикновено Ахмед, за да не си оцапа ръцете винаги използва бушони – Ахмед Емин, Касим Дал и други хора.
 

 

МЪЖКО МОМИЧЕ

Номинираната за вицепрезидент на САЩ Сара Пейлин  категорично се обяви   срещу браковете между хомосексуалисти. „Гласувах заедно с мнозинството жители на Аляска, които считат, че този тип бракове трябва да бъдат поставени извън закона“, заяви тя  пред медиите. Кандидатката на републиканците засрами много мъже като отсече:  „Силното семейство се основава на традиционната представа за брак, така че подкрепям с две ръце необходимата поправка в закона срещу узаконяването на подобно съжителство“. 

 

ЛСД*

Видният член на
НДСВ и общински съветник в София Владимир Каролев хвърли атомна
социологическа бомба. Според него към момента Царската партия имала към
6 % електорална подкрепа. На фона на всички социологически проучвания,
които варират от 0.6 до 1.6 %, претенцията му прозвучава малко приповдигнато. Каролев хвърли камък и по другарчето си
от ДПС с което са вече словом и цифром 7 години коалиционни партньори.
"Никога в НДСВ не се е обсъждала идеята за коалиция с ДПС преди
изборите", посочи той пред Нова телевизия.
Лудите, лудите те да са живи…

ЛСД –  психоактивно вещество, което спада към групите на халюциногените

 
СМЪРТ ЗА ТАКСИТАТА МЕНТЕТА!

КЗК наложи 150 000 лв. санкция за имитация на О’КЕЙ Супертранс   
Комисията за
защита на конкуренцията (КЗК) постанови глоба на стойност 150 000 лв.
на „СК-ОК Автотранс” ЕООД . Производството е образувано по молба на
„О’КЕЙ Супертранс” АД.  Комисията установила, че ментетата използват ОК
стикера на по-извесните като 21 21 таксита в София. Всички изродски
ментета пред Централна гара, Плиска, Овча купел, пред Съдебната палата
трябва да бъдат арестувани и глобени.

Браво на комисията!

 
Ето и пример за подобна изродщина
 
 
 
КАКТО ИМ ИЗНАСЯ

Заместник-кмета на София по нареждане на Бойко Борисов написала писмо до "Атака" да спре протестните действия пред президентството, защото били много шумни. Атакаджиите озвучават площада всеки ден с възрожденски песни и речи на Волен Сидеров от 28 юли. Недоумение будят димите на Бойко Борисов от 16 октомври: "Както не се поддадох на натиска от президентството да спра протестните действия на ПП „Атака”, така няма да се поддам и на натиска на Волен Сидеров да толерирам нарушаването на обществения ред и смущаването на работата на институциите." Съвсем резонно Сидеров го попита:   "Дали ще изпълнява директивите на БСП, или ще бъде опозиционер?". Борисов веднага върна топката, че точно с гласовете на общинските съветници от ПП „Атака” беше свален председателят на Общинския съвет в Пловдив Йордан Кюмюрджиев и управлението на града беше предадено в ръцете на БСП”. Такива ми ти работи читателю.

 
ШВЕДИТЕ ДОЙДОХА
 
"Нова телевизия" вече не е гръцка, а шведска. “Модърн таймс груп” (MTG) обяви , че е получила всички необходими одобрения от българските власти за завършване на сделката за купуване на 100 процента от компания "Нова телевизия" от досегашния собственик – гръцката медийна групировка "Антена груп".MTG придобива освен ефирния канал “Нова телевизия” и кабелния “Нова телевизия” плюс" и списание "Ева". Договорът  бе подписан на 31 юли, за 620 млн. евро, платими в брой на “Антена груп”.
 

КОЙ ЩЕ ВИ ЧАКА ДОТОГАВА

Пътнията минисър Петър Мутафчиев  официално и без бой си призна, че изоставаме със строителството на пътища. Най-късно до 2016 година България ще построи магистралите „Марица” (в участъка от Плодовитово до Харманли) и “Струма” (в участъка Перник – Кулата) с пари по Оперативна програма „Транспорт” на Европейския съюз. „Тракия” пък ще се строи с държавни средства, защото не е приоритетна на Евросъюза,  „Хемус” с концесия и държавни средства. Като изкраднахте парите от Пътната агенция така ще е. А и сега голяма поръчка ще има за камери (около 40 милиона догодина), за да може да следите всеки и всичко. Нищо че няма пътища. Важното е да има контрол. С тия 40 млн. всяка година можехте по 40 км. магистрала да строите. Изверги!


НАЙ-ДОБРИЯ ПРИЯТЕЛ НА ЧОВЕКА

Най-големият ирански автомобилен производител ще произвежда кола, предназначена специално за нежния пол. Тя ще бъде санбдена със специални приспособления, които да я правят по-лесна и удобна за ползване от жени – автоматична скоростна кутия, бакбей, навигатор, както и специално създаден опростен ключ за смяна на гумите. Голяма екстра е и инсталираната аларма за спукана гума. Автомобилите ще бъдат боядисани в нежни тонове.  Първите бройки трябва да са готови следващия юни, когато е иранския Ден на жената. От новите придобивки ще се възползват соц партньорите на Иран – Сирия и Венецуела.

 


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

КРАТКИ НОВИНИ 143

КРАТКИ НОВИНИ 142

КРАТКИ НОВИНИ 141

АЙСБЕРГ 139 КРАТКИ НОВИНИ

АЙСБЕРГ 138 КРАТКИ НОВИНИ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1568

Posted by on окт. 16 2008. Filed under Айсберг. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.