АЙСБЕРГ 122

ТОВА ВЕЧЕ НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА!!!

Комисията за защита от дискриминацията ще търси партньорството на образователното министерство, за да бъде извършен мониторинг над преподаваните учебни материали. Поводът е телевизионно участие на представители на българската гей организация "Джемини" миналата година, в което те откриват прояви на дискриминация в учебните програми, защото в тях се говори единствено за семейство от мъж и жена. Това съобщ Анелия Чобанова, член на Комисията за защита от дискриминация. "Те имат претенции по учебния материал по отношение на семейната клетка, как се представя: само като мъж и жена. Това не означава нищо към настоящия момент. Решението на Комисията е още в „суров вид”, не е приведено в изпълнение, тъй като ще търсим партньорство и бихме искали да изчакаме момента, за да видим дали МОН и другите институции да ни партнират в тази експертна работна група, която искаме да направим", каза още Чобанова, съобщи Дарик радио. Дайте да напълним учебниците с материали за двама щастливи татковци педерасти и осиновеното им дете. Така ще ебем мамата на малкото останали ценности на това общество, но за сметка на това Джемини ще са щастливи! Всички трябва да ви стоят диванче праз и да треперят да не ги запдозрете в дискриминация, защото може да осъдите всеки. Терористи и разрушители на свободата. Ще горите в ада!
 


13 ГОДИШНИ ПРЕСТЪПНИЦИ – ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ ДЕЦА

Четирима души от банда, специализирана в грабежи на жени, бяха арестувани в Слънчев бряг. Забележете: на възраст от 13 до 23 години, всички от София. Заловени са на 4 май.  На 3 май изродите  пристигнали в курорта и се настанили в хотел „Кокиче”. И веднага най – малкият член на бандата (роден през 1995 година) нападнал 50 – годишна жена. Той й отмъкнал чантата с 250 лв., дебитни карти и др. вещи. Скоро след това обаче полицаите го спипали и попаднали на следите на останалите. В София бандата практикувала нападение над жени по улици и около подлези и смъквала синджири, златни бижута, крадяла чанти. До живот за такива!

СМЯНА НА МЕСТАТА

На последните местни избори ГЕРБ издигна за кмет на община Ветрино Георги Андреев. Той спечели изборите в конкуренция с кандидата на БСП. На балотажа герберът спечели с 54.80%, а социалистът получи 45.20%. През седмицата изненадващо кметът Андреев получи членската си карта на БСП лично от Сергей Станишев по време на заседанието на ВС на БСП, което се проведе съвместно с червените депутати, министри и зам.-министрите. Бойко нали им даваше да разписват оставки предварително. Какво става сега? Странна работа. 
<!–[if !supportLineBreakNewLine]–> <!–[endif]–>

БИТКА С МОНОПОЛА

Високите цени на петрола вбесиха кандидатката за президент на САЩ Хилъри Клинтън. Пред поддръжници в щата Индиана тя заплаши, че ще разбие Организацията на страните износителки на петрол (ОПЕК).„Този картел няма да продължи дълго. ОПЕК са монополисти, които се събират през няколко месеца в някакви конферентни зали на някакви луксозни места по света. И там решават колко нефт ще произведат и на каква цена ще го продават. „Това не е пазар! Това е монопол”, бяха гневните думи на Хилъри Клинтън, цитирани от световните агенции. Бившата първа дама на САЩ предупреди, че ще използва антимонополното законодателство и Световната търговска организация в битката с ОПЕК. ОПЕК е създадена по време на Багдадската конференция през 1960 г. Към момента в нея членуват 13 държави. Централата й е във Виена.

ПУТИН СИ ПОСТРОИ КОМУНИЗМА

В края на втория и последен президентски мандат на Владимир Путин неговият рейтинг достигна рекордните 84, 5 %. Това сочат данните от социологическа анкета, проведена в навечерието на инуагурацията на 7 май на избрания за президент на Русия Дмитрий Медведев. Рейтингът на Медведев е само  71 %. Обичат си руснаците силната ръка и самодържавието и това си е.

ПЕЙ СИ ПЕНКЕЛЕ!

Синия депутат Мартин Димитров предлага да бъде намален 10 пъти минималният изискуем капитал за регистрация на търговски дружества. Предложението е записано в промени на търговския закон, които бяха представени от него с искане да бъдат включени в дневния ред на парламента. Предложението естествено беше отхвърлено от 3-5-8. Идеята на Димитров е минималният капитал за регистрация на ООД да се намали от 5 000 на 500 лева, а за акционерно дружество от 50 000 на 5 000 лева. В Ирландия и Франция направо са премахнали изискването за минимален начален капитал. По този начин се стимулира създаването на фирми, увеличава се търсенето на пазара на труда и се повишават работните заплати. "Изискването за капитала не е никаква гаранция пред кредиторите и контрагентите", посочи Димитров. Пей си пенкеле, кой ли те слуша!


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

АЙСБЕРГ 121

АЙСБЕРГ 120

АЙСБЕРГ 119

АЙСБЕРГ 118

АЙСБЕРГ 117

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1062

Posted by on май 8 2008. Filed under Айсберг. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20477 лв
 CHF =  1.71926 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18712 лв
100  RUB =  2.52821 лв
 USD =  1.66072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.