АЙСБЕРГ 117


SIM КАРТА САМО СРЕЩУ ПАСПОРТ

МВР натиска да спрат анонимните телефони. Нали се сещате, че по-трудно се слушат.  В Турция искат лична карта, защото си имат кюрдски тероризъм. Тук може би искат, за да може да се слушат и рекетират и последните балами, които не са под зоркото око на МВР-престъпния конгломерат. А както неведнъж са казвали самите висши полицаи – ние престъпниците ги знаем. Сега покрай безмисления доклад на Р 5 за себе си, наизскараха редовите полицаи по улиците да респектират и да ровят по багажници за няколко денонощия . Като мине бурята ще ги пуснат да се наспят и пак същото. А иначе следенето на интернет, камерите по улиците и слушането на телефон е за такива балами, като теб, който сега четеш. Да умнико. Истинските престъпници ще си набавят карти, а ти минаваш в графата потенциален престъпник.КОЙТО СЕЕ ВЯТЪР ЩЕ ПОЖЪНЕ….

Организацията на хомосексуалистите в България „Джемини”, която си е поделение на БСП, нагло поиска хомосексуалните да имат право да осиновяват деца и да сключват граждански брак!!!Преди 10 ноември ги гонеха, като кучета и след 10-ти те започнаха да се държат като такива, само че побеснели. Естествено с думата ДИСКРИМИНАЦИЯ напред. Вместо да си живеят кротко живота, те тръгнаха нагло да разрушават моралните устои на обществото. Завирайте си се по клубове и организации и не занимавайте цялото общество с вашите си наклонности.

ИМА ЛИ МИСЪЛ, ИМА ЛИ ЧУВСТВО…

Кметът на Кюстендил Петър Паунов забрани от 1 април 2009 година използването на полиетиленови торбички в търговската мрежа в града. Екологичната мярка чувствително ще подобри екосредата в региона. Хартиените торбички са на същата цена, а се разграждат без проблем в природата, докато времето за разграждането на полиетилена е над 100 години. Браво на кмета!

СЪВСЕМ ПРЕВЪРТЯЛ

На срещата на НАТО  в Букурещ титанът на мисълта и понастоящем  президент на САЩ изкочи с ново предложение. Джордж Буш поиска да се изпратят още войници в Афганистан!!! При положение, че равносметката му в Ирак е: никакво оръжие, никакъв тероризъм. Равносметката от иракската му авантюра е: досега на 500 млрд $ , над 100 000 убити местни, 4000 американски войници,  нестабилност, фундаментализъм, глобален антиамериканизъм. Либералът Клинтън приключи мандата си  с 559 млрд. излишък, а сега  дългът на САЩ е над 9 трилиона $, ипотечния пазар се срути, доларът почти изравни нашето левче, а цялата американска икономика влезе с много тежка криза. Е това са лидерите!

ВИДЯЛА РАДОМИРСКАТА ЖАБА, ЧЕ СЛАГАТ КАМЕРИ В…

Един от градовете кочини в България  – Радомир от години не може да си изчисти входовете и изходите на града, които приличат на лунен пейзаж с елементи на суходолско сметище. Градските първенци, обаче намериха пари и решиха да си монтират камери на възлови места в града – 21 на брой. Чули – недочули, работили – неработили, но монтирали и следили.

„ДЕМОКРАТ”

По-известният с личния си живот, отколкото с политиката си френски президент Никола Саркози, само размахва пръст на престъпници и емигранти, а накрая не направи нищо. Мерките, които предложи за следена на интернет и електронни гривни за следене на престъпници са крачка към тоталитарна държава контролираща от люлката до гроба. Реални проблеми с пъчене не се решават!

ДА УНИЩОЖИМ ТРАДИЦИОННИТЕ ЦЕННОСТИ

Бившия царски депутат и настоящ от БДН Светослав Спасов през седмицата заключи, че: „Бракът в България е компрометиран!!!”.  В момента у нас 51 % от двойките  съжителстват без брак. Останалите 49% са компрометирани, ако се вслушваме в думите на народния избранник, който ако не изтърка килима на ГЕРБ е за последно депутатин. Аман от некомпетентни квази политици.

 


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

 

АЙСБЕРГ 116
 
АЙСБЕРГ 115
 
АЙСБЕРГ 114
 
АЙСБЕРГ 113
 

АЙСБЕРГ 112

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=948

Posted by on апр. 3 2008. Filed under Айсберг. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.