10 ПРИЗНАКА ПО КОИТО ЖЕНАТА СИ ТЪРСИ СЕРИОЗЕН ПРИЯТЕЛ

1. Тя живее самостоятелен живот – който е доста наситен.

Дами, това означава че се грижите за себе си, обръщате внимание на собствения си стил и намирате време да се навъртате около баснословните си семейство и приятели. Вие търсите приключения с пътувания. Вземате дейна роля в удоволствията на живота – от .. до разходка в парка в слънчев ден. "Не очаквате приятелят Ви да осмисля цялото ви съществувание". С други думи не чакате появата на някого, за да започнете "истинският" си живот.

2. Никога не прави първата стъпка.

Това е обсъждан до болка въпрос, по който пълен консенсус не е  достигнат. Една жена не трябва никога да преследва мъж. Вместо това тя предлага изчакване инициативата за и планирането на срещите да бъде поета от мъжа. Аргументацията й: Ако жената винаги се обажда първа, тогава тя никога няма да разбере дали мъжът наистина се интересува от нея или просто е по-удобно за него да изглежда така. Може да се окаже в ситуация на поставяне под въпрос на всеки един момент от връзката им поетапно. Мъжете просто не са програмирани да мислят по този начин и следователно преследването им приляга повече.

3. Тя е секси без да е лека жена или да я влече вътрешно да става такава.
Това ще рече различно от по-нататъшното развитие на взаимоотношенията начало. В началото на ухажването жената трябва да се въздържа от правенето на откровено сексуални коментари. Флиртува също така, използвайки несекуалното докосване като да поставяна ръка на предмищницата му или дори коляното, но само набързо. Когато връзката се задълбочи и се предполага, че стане по-интимна, сексуалното докосване и публичната проява на привързаност са по-уместни. Към този момент, докосването със стъпало по ципа би било съвсем на място.

4. Тя отлага сексът.

Да, сексуалната революция  ce състоя много отдавна и са доста малобройни очакващите да пият "блага ракия" за невестата. Но сексът все още си е доста сериозна стъпка за двойките. Доста жени въобще не осъзнават колко много секса променя динамиката на връзката. Когато правят секс жените отделят хормон наречен окситоцин (т.нар./известен още като ‘хормонът на гушкането’) който според някой научни проучвания кара жените да изпитват допълнителен уют и лесно адаптивна неяснота към сексуалните си партньори. Ако жените го направят твърде скоро има вероятност да раздуят твърде много връзката, която надали някога е съществувала извън завесите на спалнята.

 5. Прави малки неща за да покаже, че и пука.

По този начин тя показва, че отдава внимание на твоите лични нужди-намек и той да прави същото.

6. Тя трябва да е под крилото на мъжа.

Трябва да му помогне да изглежда добре пред шефа му. Да се смее на шегите му и да се усмихва, когато се налага. И разбира се същото трябва да прави и за теб.

7. Тя никога не се поддава на напрежение.

Това е много важно. Мъжете имат антипатия към каквото и да е напрежение. Затова трябва да отбягват да се обаждат или да пишат мейли по няколко пъти на ден или да чертаят планове за бъдещето. И никога да не използват думата сватба-мъжете не обичат да пипат пулса на връзката, те и се забавляват.

8. Тя не трябва да слуша глупостите на който и да е.

Добрата жена никога не приема лошо поведение. Мъжете уважават жени, с които могат да си споделят всичко.

9. Добрата жена винаги си избира добър мъж.

Това означава, че трябва да търсиш някой, който е честен и може да се разчита на него. Той трябва да те уважава – когато каже, че е някъде – той наистина е там.

 10. Тя знае,че любовта е голямата част от уравнението.

Просто е учудващо,че жената познава кой е мъжът за нея,за който трябва да се омъжи. А ключът към щастливата жена е халка на пръста.
 


ПОСЛЕДНИТЕ 5: 

ЗАЩО ЖЕНИТЕ ПРЕДПОЧИТАТ ПО-ВЪЗРАСТНИ МЪЖЕ

ЛЮБОВТА НА ДРЕВНИТЕ

МАЛКИТЕ РАДОСТИ В ЛЮБОВТА

УТВЪРДЕНИ ПРИНЦИПИ В ЛЮБОВТА

КАКВО ТЪРСИМ В НАШАТА ВРЪЗКА СПОРЕД НАЧИНА, ПО КОЙТО СПИМ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1865

Posted by on ян. 4 2009. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.23646 лв
 CHF =  1.68128 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18663 лв
100  RUB =  2.64111 лв
 USD =  1.67595 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.