ЩРИХИ ОТ ИСТОРИЯТА НА ЕДИН ОЧЕВИДНО БОЛЕН ОРГАНИЗЪМ

извадка от два дни на една седмица

 

Хайде да видим какво става тая седмица: Някой три пъти  изкарвал арестувания шеф на “Топлофикация – София” Валентин Димитров от ареста. Уреждал му среща с разни хора, които се занимавали с офшорни компании и закривали негови сметки. Демек унищожавали си заедно уликите по следсвието. Забележете – вадят го от ареста  и го водят на кафене.

Румен Петков уволни  шефа на столичния КАТ Илия Илиев и началника на сектор “Регистрация” Томи Томов. Двамата борци за ред по пътя ще бъдат отстранени до приключването на проверка, започнала в КАТ-София за разкриване на престъпна група, занимаваща се с регистрация на автомобили. След 6-месечна работа на полицията, градската и военната прокаратура са били задържали 7 от мръсните крадци, сред които и синът на Илиев. Мърша…….
Председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране / ДКЕВР / – Константин Шушулов ухилен до ушите обяви, че няма нарушение на формирането на цената на парното. Парите, харчени от директора и ръководството на “Топлофикация –София” за концерти, джакузи, джетове, захарни изделия, не са свързани с лицензионната дейност на дружеството. Разходи извън тази дейност не се включват в цената на парното и не ощетяват потребителите. Гениално! Шушулов е гений. Потеребителите на “Топлофикация” не са ощетени, а понеже дружеството е общинско-държавно, ощетени са някакви си данъкоплатци. Хитро, нали?!!!
5 милиона лева са източени от държавното дружество “Консолид Комерс”, а ликвидаторът му е арестуван. Успели да ги скътат от февруари миналата година насам. Злоупотребата е установена след проверка на финансовото състояние на бившето външнотърговско дружество.
“Няма проверка, която да започне и да не констатираме нарушения” обяви Бойко Борисов. Драстични нарушения на трудовата дисциплина от районните служители на Столичния инспекторат и надписване от тях на извършена дейност по почистване в 4 района е констатирала вътрешна проверка на инспектората. Това съобщи пък началникът му Гален Ганчев. Скандали има в “Озеленяване”, “Медицински холдинг”, ведомствения гараж и т.н. т.н. 
Столичното БСП – партията на умиращите от студ пенсионери – си финансирало кампанията от “Топлофикация – София”. Борецът за човешки правдини Румен Овчаров финансира социалистическата организация, за да го изберат и да спасява електората си, като (забележете!!!) го мори. Триумф на цинизма!
Няма значение, че тия неща изскачат или заради войната Бойко – Румен, или заради натегачество пред Европа. Въпросът е как е функционирала тази държава досега. Колко е изгнила, че където и да я пипнеш, рухва всичко? Очевидно много! Нека после разни псевдоучени да не се чудят защо избирателите, ако въобще гласуват, гласуват наказателно и защо на изборите хора като Волен Сидеров или ген. Любен Петров ще вземат пак много гласове. Симптоми, симптоми…

Калоян Методиев

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=437

Posted by on авг. 10 2006. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.