Ще привличаме младите хора, които имат желание да работят и да поемат нещата в свои ръце

Пенчо Пенчев е роден на 30 април 1973 г. в гр. Добрич. Завършил е психология и финанси във ВТУ “Св.Св. Кирил и Методий”. Бил е общински  и областен председател на Младежкото СДС. В момента е кандидат за кмет на “Общество за Нова България” в Добрич. Женен, с едно дете.
 Вие сте кандидат за кмет на ОНБ в гр. Добрич.

На какво разчитате?
Разчитам  на младите хора, тия, които мислят с главите си и на тия, на които им омръзна да гледат едни и същи стари лица на местно, а и на национално ниво. Млад човек, който е излязъл от нашия град и е отишъл да учи на друго място, трудно се връща. Да не говорим колко млади хора заминаха за  чужбина. И защо? Защото никой не предлага алтернатива на младите. Старите политически партии не ги интересува какво става, тяхната единствена цел е властта и превръщат хората в проценти, когато дойдат избори. Е и това е тяхната най-голяма беда от там идва и апатията на хората.

Каква ще е стратегията Ви за изборите?
Активизация на младите хора.  Те не трябва да са пасивни по време на избори. Време е да разберат, че могат да вземат съдбата на родния си град в свои ръце. Ако ли не – не ни очаква нищо розово,  като гледам кои пак са се “наточили” да ни управляват.

Как гледате на останалите кандидати?
Останалите кандидати?  Това са едни и същи хора, които ги гледаме в продължение на 10 год. в местния парламент. Единствената разлика е, че всеки път се явяват от различни партии с много малки изключения. Как да повярваш на такива хора, когато застанат пред теб? Пък и другото, което ме възмущава много, понятието независим подкрепен от партия. Как така си хем независим,  хем подкрепен от дадена партия? Няма такъв филм. Кой носи отговорност в случая партията или кандидата? И затова ние като млада партия решихме да явим със собствени кандидатури, за да се знае кой носи отговорност. Защото отговорността в политиката е едно от най-важните неща и ще го докажем. Кандидатите на ПП “Общество за нова България” са млади и необременени хора, които не зависят от предизборни пазърлъци и коалиции.

Член сте на ръководството на ПП „Общество за Нова България”. Какво се случва на национално ниво?
На национално ниво има голям срив на старите партии. Хората  са изгубили доверие във всичко политическо.Трябва тотална смяна на политическия елит на прехода. Затова и саздадохме нашата партия. Да се опълчим срещу този елит и хората да разберат, че не бива повече да ги търпят. ПП “Общество за Нова България” трябва да докаже, че е по различна от всички други. Ще привличаме младите хора, които имат желание да работят и да поемат нещата в свои ръце. Това е истината, защото бъдещето е наше!

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=382

Posted by on сеп. 15 2007. Filed under Гледна точка. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.