ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ ЗА ПЕДОФИЛИТЕ – КОМПРОМИС НЕ БИВА ДА ИМА

Момченце на две години и четири месеца от град Сандански е било системно изнасилвано в семейството си, като гаврата е започнала, когато то е било на четири месеца, съобщиха информационните агенции. Преди ден го докарали полумъртво в Пирогов от кръвозагуба вследствие на вътрешни разкъсвания.

Какво още трябва да се случи, за да се гласува закон за химическата кастрация? Подобни изроди нямат място в обществото. Независимо дали става въпрос за заболяване (по думите на разни правозащитни организации) или за ясно осъзнато престъпно поведение. И независимо от етнос, социален статус или културна среда.

„Ние бяхме уведомили още преди една година Агенцията за защита на детето, че искаме да бъде изолирано това дете от домашна среда, за да видим дали ще има някакво твърдение, но просто не успяхме да осъществим това наше желание, тъй като нямахме доказателства за указано сексуално или физическо насилие над детето, трябваха ни доказателства”, обявиха от Пирогов.

Ако се докаже, че от Агенцията са знаели и нищо не са направили са  гнусни съучастници! И то двойни. Защото чиновник, който се хрантути от данъците на това общество, не произвежда нищо, а и отгоре на това създава среда за още повече престъпления не може да бъде нищо друго, освен съучастник.

Прошка и компромиси с подобни случаи не бива да има!
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

СТРОЕЖЪТ НА МАГИСТРАЛИ Е И КУЛТУРЕН ВЪПРОС

ПРЕФЪРЦУНЕНОТО СЪСТРАДАНИЕ ХАИТИ

НАЙ-МНОГО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СТАВАТ С КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ – ДА ИМ ВЪВЕДЕМ СЕРИЙНИ НОМЕРА

ЧУШКОПЕКЪТ ПОКАЗА, ЧЕ У БЪЛГАРИНЪТ Е ОСТАНАЛ ЗДРАВ РАЗУМ

ВНОС НА ТЕРОРИЗЪМ

ИМА СМИСЪЛ САМО ОТ ПРЕСТЪПНОСТ НА ЕДРО ИЛИ ОТ ЕМИГРАЦИЯ

АКО ГЕРБ МИСЛЯТ ДА Я КАРАТ САМО С ТОЯГАТА ЩЕ КАТАСТРОФИРАТ

„УДОВОЛСТВИЕТО” ДА ПРИТЕЖАВАШ КОЛА В БЪЛГАРИЯ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2940

Posted by on февр. 16 2010. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.