ХИМАЛАЙСКАТА КРИСТАЛНА СОЛ – ЗДРАВОСЛОВНАТА АЛТЕРНАТИВА

Всички знаем колко е вредна солта и колко полезно безсолното ястие. Вече обаче има алтернатива. Има и полезна сол. Оказва се, че хималайската /розовата/ сол съдържа пълния спектър от незаменими минерали в йонна форма. Е, в пъти по-скъпа е от натриевия хлорид, но пък всичко здравословно не е евтино.

Тази сол има кубична кристална структура, изградена от светлинни кванти или фотони, които са чиста светлинна енергия. Когато слънцето изсушило първоначално създадените океани преди 250 милиона години, светлинната енергия се заключила в кристалната мрежа и се консервирала. С разтварянето на кристалната сол във вода, кубичната структура се разпада и съхранената в солта енергия се освобождава. Йонизирането на минералите ги прави подходящи за усвояване. Кристалната сол съдържа също и всички енергийни честоти, необходими на организма от биофизична гледна точка, които могат да балансират даден енергиен дефицит. Доказано е, че ежедневното пиене на малки количества “SOLE” /разтворена сол във вода/ балансира телесните функции (включително кръвното налягане и киселинността) и подпомага елиминирането на отпадните продукти, калцирането и тежките метали (живак, олово, арсен), като ги разгражда на молекулярно ниво.
Хималайската сол има и безспорни лечебни свойства. Употребява се за регулиране на кръвното налягане като го понижава до 15 минути. Тя спомага още за пречистване на синусите, с нея се прави гаргара – при инфекция на гърлото, промивки на устата за борба с язви в устата, за възпаления на венците и за избелване на зъбите, инхалация – да отстрани мукозата от дихателния тракт, промиване на очите, облекчаване на болки чрез нагорещена торбичка с кристали. Ползва се също и в козметиката за приготвяне на домашни маски. Освен това е и лекарство при гъбички на краката. За кожни проблеми, травми, ухапвания от насекоми, болки и наранявания, както и за детоксикация на организма.
Соленият разтвор, приет сутрин на гладно, осигурява на организма природна енергия, съхранена в кристалите, която организмът задържа до 24 часа. Най-страхотното й свойство обаче е, че можем да заместим напълно трапезната сол с розовата хималайска, изключително богата на минерали. И при това ще ядем сол, без лоша репутация, а просто за здраве.


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ЗА ДА РАСТЕ КОСАТА ПО-БЪРЗО

АТЕРОСКЛЕРОЗАТА Е ПРЕДОТВРАТИМА

ПОСТИТЕ НЕ СА ДИЕТА, А ДУХОВНО ПРЕЧИСТВАНЕ

ОЗОНОТЕРАПИЯТА ЛЕКУВА И РАЗКРАСЯВА

БЕЛИТЕ КОСИ СКОРО МОГАТ ДА ОСТАНАТ В ИСТОРИЯТА

ЗАВРЪЩАНЕТО НА КАРТОФИТЕ СРЕД МЕНЮТАТА С ПОЛЕЗНИ ХРАНИ

ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ РАЗРЕШАВА ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ НА ДЕЦА?

СЕДЕМДНЕВНА ОЧИСТИТЕЛНА ДИЕТА ОТ ИНДИЯ

ЕЛЕКТРОМАГНИТНОТО ИЗЛЪЧВАНЕ – ВРЕДИ И ПОЛЗИ

ПОЛЕЗНИТЕ И ВРЕДНИТЕ ЦВЕТЯ В ДОМА НИ

СКРИТАТА СИЛА НА СРЕБЪРНАТА ВОДА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=4318

Posted by on февр. 20 2012. Filed under За тялото. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.