ФРАНК ЕНГЕЛ: БЪЛГАРИЯ Е НА ФРОНТОВАТА ЛИНИЯ НА БЕЖАНСКИЯ ПОТОК ОТ СИРИЯ И АФГАНИСТАН

Frank EngelНЕ СМЕ КЪМ КРАЯ НА КРИЗАТА И ПРИТОКА НА БЕЖАНЦИ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, КАЗА ОЩЕ ЛЮКСЕМБУРГСКИЯТ ЕВРОДЕПУТАТ В СОФИЯ

„България е на фронтовата линия на бежанския поток от Сирия и Афганистан, но не смятам, че сме към края на кризата и притока на бежанци към Европейския съюз“ заяви евродепутатът Франк Енгеле, който в на официално посещение в България в качеството си на председател на Комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи на Европарламента.

Делегация от евродепутати посети центровете за задържане във Военна рампа в София и центъра в Харманли.

В началото на седмицата българският евродепутат Станимир Илчев който е член на делегацията, заяви пред БНР, че през април се очаква нова вълна от нелегални емигранти по българо-турската граница.

Енгел обяви, че условията за бежанците са значително подобрени и продължават да се подобряват, а качеството ще бъде такова, че България да може да се справи при евентуално увеличен приток, ако има такъв през пролетта.

Общество.нет-  цитирането и активните линкове са задължителни.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8590

Posted by on ян. 22 2014. Filed under Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Коментар for “ФРАНК ЕНГЕЛ: БЪЛГАРИЯ Е НА ФРОНТОВАТА ЛИНИЯ НА БЕЖАНСКИЯ ПОТОК ОТ СИРИЯ И АФГАНИСТАН”

  1. bsht

    Никакви „бежанци“ повече! Предварително благодаря!

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.