Флирт, среща, сериозна връзка… готови ли сте?

Заглеждате ли се често по противоположния пол? Нормално е да го правите. В началото всичко започва като игра. Закачливите погледи, промяната в поведението, “случайните докосвания” определят един особен вид по-осбобено общуване, а именно – флиртуването. Не оставяйте някой да ви заблуди, това е игра. Когато един човек флиртува с друг няма нищо сериозно предвид. Просто защото са ви намигнали не значи, че искат деца с вас. Част от забавлението е, че няма опасност от отдаване. Като разхождането по магазините е – гледате и сравнявате цените, но не купувате нищо. Хубавото е, че го правят както мъже, така и жени. Начинът, по който се обличате,  също може да бъде тълкуван като флиртуване: къси поли, тесни панталони, грим и бижута  се използват, за привличане на вниманието на околните. Носенето на секси дрехи за забавление и флиртуване се смята за нещо обикновено от ежедневието ни. Но не само дрехите могат да бъдат флиртаджийски, най-обикновеният начин за флиртуване е най-ползваният, с думи. По този начин се поставят основите на бъдещата връзка.

Как да поканите желания от вас човек, така че да не може да ви откаже и да положите основите на една сериозна връзка? Не е толкова трудно, както повечето хора мислят. Много важно  е да подходите със самочувствие, с високо вдигната глава, не трябва да забравяте, че това е от голямо значение. Ако искате да направите добро впечатление, измислете нeщо оригинално и интересно, което да направите „доброто“ първо впечатление. На среща не е задължително да излезете на вечеря или да отидете в клуб. Може да е просто следобед в някоя сладкарница, кафе или дори да се разходите в парка. Друг голям проблем е избирането на подходяща тема на разговор. Никога не започвайте с "Какво стана с предишната ти връзка?", или “Търсиш ли нещо сериозно?”, разберете, че има много, наистина много теми, които можете да обсъждате – кино, книги, музика, винаги е добре да споделите нещо, което ви е направило впечатление, по този начин създавате връзка помежду си. Най-важното е да бъдете себе си, не играйте роли, не се превъплъщaвайте в човека, който всъщност не сте, бъдете искрени и открити, все пак това може да човекът, с когото може да прекарате остатъка от живота си.

С открито  сърце със сигурност ще намерите подходящия партньор. Важното е да сте готови да отдадете чувствата си на един човек и да повярвате, че животът поднася не само неприятности, но и щастливи мигове.


   ПОСЛЕДНИТЕ 5:

   ОБВЪРЗАНА ИЛИ НЕ?

   РЕВНОСТТА ЗАВИСИ ОТ ВИСОЧИНАТА

   КОИ ЛИ СА ЕРОГЕННИТЕ ЗОНИ НА МЪЖА?!

   ТЯ И ТОЙ – МАРС И ВЕНЕРА  

   ВЕЧНИТЕ РЕВНИВЦИ…..

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1262

Posted by on юли 17 2008. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.