ФЛИРТЯТЕЛСТВО

Флиртятелство! Каква прекрасна дума! Когато я чух за пръв път и я гугвах открих определението й в градския речник като: „повече от приятелство, по-малко от връзка, много флиртуване и ти може да искаш или да не искаш да го задълбочаваш”. Първо се успокоих се, че открих тази дума, защото всеки път като срещна мъж и се наслаждавам на компанията му и започващата химия медиите излизат със заглавия: „имате ли връзка?”. По-добре се излиза с клише като „ние сме само добри приятели”, което може да не е цялата истина, но е по-истинно в сравнение с факта, че нямаме връзка. И така очарователното ново откритие „флиртятелство” запълва дългоочаквана дупка в темата.

То е чисто, относително непротиворечиво и близко до истината по въпроси, които повечето хора споделят, но нямат обяснение за тях.

Забавното е, че аз също открих съкровище за „флирт” идващо от един чужд език. Не може да флиртувате с флитард (flirtard – някой, който не може да флиртува с положителен край), но със сигурност може да флиртувате с някой флиртувачевски (flirtalicious – който е неустоим за флиртуване, защото е толкова привлекателен физически или като личност). Навярно има мнозина флиртувачески хора, които са много флиртуващи (или е лесно да се флиртува с тях), само гледайте да не се превърнете във флирт-каналджия (някой, който отначало е много успешен, но разрушава всичко, като прави нещо глупаво) или пък флиртахолик (някой, който не може да спре да флиртува). Трябва да сте наясно, че   прекаленото излагане на флиртове може да ви направи флиртален (когато флиртаджийството стане заразно). И със сигурност се надявам, че този текст не ви е оставил флиртечление.

Автор: Пуджа Беди (бивша звезда на Боливуд и най-известния автор на предавания за лични отношения в едномилиардна Индия). Текстът е публикуван на блога й.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=5240

Posted by on авг. 20 2012. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.