УТВЪРДЕНИ ПРИНЦИПИ В ЛЮБОВТА

Британски учени са провели интересно изследване за това как съвременният човек избира любовта. Резултатите от допитването, цитирани от BBC, показват, че голяма част от съвременните  жени не предпочитат типа "Шварценегер", а по-скромно изглеждащи мъже. Изключение правят само жените, които са силно убедени в своята привлекателност.

Според автора на изследването доктор Тони Литла, не толкова сексапилните жени изпитват притеснения от флиртовете на техния избранник с други жени. Мускулестото лице с квадратна брадичка в нашето съзнание се свързва с високо ниво на тестостерон, който както е известно прави от мъжа мъж във всеки смисъл на думата. Въпреки, че този хормон свидетелства за добър генофонд, неуверените представителки на нежния пол не рискуват да започнат връзка с такъв мъж. Те предпочитат миловидните и грижовни мъже, тъй като ги свързват с вярност и честност.

Фактът, че мъжката половина от човечеството предпочита красавици с големи очи и малко носле, отдавна не е тайна за учените. Тези признаци всъщност говорят на мъжкия пол за това, че жената е способна да ражда здрави деца. Затова на мъжете, участвали в изследването, са били предложени за оценяване на привлекателността фотографии на влюбени двойки. Резултатите показват, че изборът зависи от лицето на мъжа, на когото "принадлежи" дамата. Ако той прилича на лидер, той е предпочитан от мъжете, а неговата дама се оценява като привлекателна.


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

КАКВО ТЪРСИМ В НАШАТА ВРЪЗКА СПОРЕД НАЧИНА, ПО КОЙТО СПИМ

,,TAНТРА,, – ДРЕВНАТА ТЕХНИКА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА УДОВОЛСТВИЕТО ПРИ СЕКС

ТРУДНАТА СТРАНА НА ТИЙНЕЙДЖЪРСКИТЕ ВРЪЗКИ

ЛЮБОВНА ПРИКАЗКА

ЗАЩО ЖЕНИТЕ ОТКАЗВАТ НА МЪЖЕТЕ?

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1702

Posted by on ное. 20 2008. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.