УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДРЪПНАХА КОНТРОЛА ВЪРХУ ПУШЕНЕТО И БУКВАЛНО ТРОВЯТ НАРОДА

PusheneМръсен номер играят на българското общество от правителството. Вместо да променят закона, който забранява пушенето на закрито, те изтеглиха контрола. В заведенията вече масово се пуши, не само късно вечер в кутийки от бира, а официално, открито и по-безпардонно отколкото, когато имаше отделни зали за пушачи и непушачи.

Правителствената наглост е лобистка, лицемерна и най-вече отровителска. Няма как по друг начин да се нарече политика, която трови населението. С пасивното си действие управляващите увеличават разходите за здраве и допринасят за ръста на сърдечно-съдови, белодробни и онкологични заболявания. И това на един масово болен и беден народ, който очевидно няма да спазва закона без санкция и принуда.

Защо управляващите не съберат децата и внучета си в една зала и хубаво да ги опушат, за да може и те да са здрави като целокупния български народ?

Калоян Методиев

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8513

Posted by on ян. 15 2014. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.