ТУРЦИЯ ОБВИНИ ЕС В РАЗПАЛВАНЕ НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА В УКРАЙНА

Melvut CavushogluГлавният преговарящ на Анкара с ресор “Евроитенграция” изрази мнението си, че страните от ЕС продължават да са обсебени от комунизма

Турция официално обвини ЕС за разпалване на гражданска война в Украйна и провокиране на Русия.

“Позицията на ЕС по отношение на Украйна е некоректна. Вие продължавате да бъдете обсебени от комунизма,  въпреки че Русия е цивилизована страна със свои закони. Две години се опитвам да ви обяснявам да не поставяте Украйна пред избора: или сте с нас или не сте с нас”, обяви Мевлут Чавушоглу, представител на турското външно министерство в ЕС и главен преговарящ на Анкара в преговорите й с Евросъюза.

Чавушоглу също обяви, че целостта на Украйна е под въпрос и добави: “Надявам се Украйна днес да не е поделена, но е опасно разделена. Нейната цялост е в опасност”.

 Общество.нет-  цитирането и активните линкове са задължителни.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8938

Posted by on февр. 27 2014. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20477 лв
 CHF =  1.71926 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18712 лв
100  RUB =  2.52821 лв
 USD =  1.66072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.