ТУРСКИ ЕКИП С ХЕЛИКОПТЕР СНИМА ФИЛМ НА ВРЪХ КОМ – КЪДЕ Е ЛОГИКАТА?

Helikopter Berkovitza

СЪГЛАСУВАНО ЛИ Е БЪЛГАРСКИТЕ СЛУЖБИ ЗА СИГУРНОСТ? 

Турски екип от „San Production – LTD“ пристигна в град Берковица, за снимките на турска филмова продукция, съобщиха от общината на своя сайт. Филмът има работно заглавие „Истанбул“ и ще се снима с хеликоптер на връх „Ком“ повече от 7 часа.

По нищо не става ясно защо екипът отива да заснема филм в чужда страна и точно на това място? В Турция има хиляди върхове и няма нужда да се местят цели екипи за еднодневни снимки? Икономическа обосновка или някаква световна уникалност на върха са немислими.

Ком е най-високият връх в Западна Стара планина – 2016 метра. Мястото е стратегическо за българския северозапад. Той е разположен съвсем близо до сръбската граница. Въпросът е дали мероприятието е съгласувано с ДАНС?

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8048

Posted by on ное. 28 2013. Filed under Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 коментара for “ТУРСКИ ЕКИП С ХЕЛИКОПТЕР СНИМА ФИЛМ НА ВРЪХ КОМ – КЪДЕ Е ЛОГИКАТА?”

  1. васко маринов

    „Ком е най-високият връх в Западна Стара планина – 2016 метра. Мястото е стратегическо за българския североизток.“ – така и неразбрах в коя част на България се намира връх Ком?

  2. Dragoman

    Това ще да е Северозападният изток на юга

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.