ТОП МАЦКИТЕ ОТ ДЪРЖАВИТЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

Европейският съюз наброява 27 страни членки, за тези които не са в течение. Трудно е да се каже, коя ще да бъде държавата, чиито представителки изкарват най-доброто на европазара, като в случая нямам предвид нашенските и румънските жрици на любовта.

От тази класацийка, която на мнозина би се сторила глупава, примитивна и абсолютно ненужна (не твърдя обратното, приятно четене,все пак) веднага изключвам родните моми, ‘щото нямам намерение да бъда намерен от някоя разярена девойка, пък и всички си знаем, че нашенското си е най-хубаво.

Поради неконкурентноспособност на голяма част от женското съсловие от класацията отпадат бързо бледите, червенокоси девойки от Острова – англичанки и ирландки. Веднага след тях се нареждат половинките на всеки мъж, който би могъл да носи име от рода на Ханс или Грюбер, сиреч германките, тук мисля, че бихте били съгласни с мен, все пак всички сме виждали канцлерката.

Продължаваме на юг, за да стигнем до французойките. Саркози, Оланд, любов, Париж, сирене, вино и толкоз е Франция. Твърденията, че френските мацки са много готини не се оправдават с пълна сила. Наистина има доста привлекателни и използвам умишлено думата индивиди, с цел да затвърдя съжалението Ви, че продължавате да четете, но голяма част от тях, и се опитвам да бъда възможно най-мек в изказването си, са лю стил Реджеп Иведик, демек у Франция салоните за епилация не жънат голям успех.  Не пречи обаче да си направите с любимата една хубава екскурзийка из преливащия с чисти французи от Северна Африка Париж.

Продължаваме още малко надолу, за да стигнем до хората в криза – испанци и португалци. В тези две, иначе толкова прекрасни държави определено болшинството от нежния пол не привлича с нещо особено.  То затова сигурно печелят испанците на футбол, волейбол, баскетбол, тенис и не знам си какъв още там спорт с топки или без. Нямат си разсейки хората.

С голямо удоволствие излитаме мноого на север,за да стигнем до Швеция и Дания. Ето тук вече говорим за нещо качествено. Колкото и да мразим всички противния босненец, швед, марсианец или какъвто е там – Златан Ибрахимович, който успява във всеки мач да ни набута анормално количество голове, в неговата родна държава има завидно количество красиви жени. Разбира се, всеки има право на мнение. На някого може да не му харесват високи, руси мадами, ама все си мисля, че на голяма част от населението му се нравят.

Полякините и словачките заемат определено топ позиция в класацийката ни. За радост на черноморските гларуси всяко лято пристига голяма бройка полякини, които съм сигурен, че тръпнат от чакане някой местен плейбой да ги пита „чшш, хоу ар ю”. Но да не се отклоняваме от темата. За миг да забравя да спомена и едни от мойте фаворитки – италианките. Те могат лесно да бъдат описани с две думи – красиви и темпераментни.

След като обиколихме набързо няколко от големите и не чак толкова държави от Европейския съюз стигам до простичкия извод, че няма да ни се отрази зле да влезнем в Евразийския съюз. Другарят Путин ни покани така учтиво. А е всеизестно, че при братушките процентът на яки мацки е умопомръчителен.  Че това си е цял нов свят за изучаване.

Искрено се надявам да съм намерил допирни точки в мисленето на мъжкото съсловие. Що се отнася до дамите, моля ви, не бъдете строги в критиката си и бъдете сигурни, че думите „нашто си е най-хубаво” не са случайни. Все пак като нямаме футбол, тенис, в скоро време и волейбол, какво друго ни остава, за да ни краси ежедневието?

Поздравления, това е краят.

автор: Богомил ЛЮБОМИРОВ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=4797

Posted by on юли 5 2012. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Коментар for “ТОП МАЦКИТЕ ОТ ДЪРЖАВИТЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ”

  1. Джони Коцкара

    НАЙ-ХУБАВИТЕ МАДАМИ СА ШВЕДКИТЕ. РУСИТЕ СЛАДКИ СЕВЕРНИ КРАСАВИЦИ, КОИТО СА НОРМА ЗА КРАСОТА ИЗ НАШИТЕ ЗЕМИ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА И КОНЯКА СЛЪНЧЕВ БРЯГ.

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.