ТОЙ Е НА 31, А ТЯ НА 91 ГОДИНИ: СЕКСЪТ НИ Е НЕВЕРОЯТЕН (ВИДЕО)

Kail i MarjoriКайл Джонс (31) и Марджъри Мекол (91) от Флорида имат връзка вече 5 години. И въпреки, че тя е по-стара от него с 60 години, той твърди, че си прекарват чудесно, а заради необичайния случай вече са чести гости на медиите.

„Сексът е невероятен“, казва Кайл на телевизионни водещи, които едва се сдържат да не прихнат да се смеят. Когато го попитали какво точно му харесва у старицата, той отвърнал, че е трудно да се каже, но като цяло бялата коса, нейната кожа и физическите характеристики.

„Ако исках мажоретка, може да имам такава. Трябва да имате това, което ви привлича. Привличането определено е физическо.“

Водещите попитали Марджъри дали може да задоволи сексуално своето младо гадже. Сега не се шокирайте.

„Драги, мога да си слагам краката на раменете му. Не се шегувам. Имам снимки, които го доказват. Получавам много внимание от него и хубава любов“, твърди бабата. Тя добавя, че винаги е излизала с млади мъже, но никога с толкова млад. Тя накуцва докато ходи, но твърди, че е доста добра в кревата.

Въпреки че се виждат редовно и имат отношения, тяхната връзка не е задушаваща и Кайл се вижда и с други стари жени.

„Наистина не ме бърка. В началото ми пукаше, но го преодолях. Това, че съм най-старата ми дава усещане за привилегированост. Странно е жена на толкова години да има толкова младо гадже и е много вълнуващо“, казва Марджъри.

„Връзката ни е физическа. Понякога се чуваме и по телефона, но по принцип всичко е сексуално. Няколко пъти и излизаме, но в общи линии всичко опира до физическия контакт“, разказва младежа.

И ако някой си мисли, че той е със старицата заради пари, той твърди, че това не е истина. И двамата заявяват на журналистите, че нямат пари.

Репораж за двамата може да гледате ТУК (на английски)

Общество.нет

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=9701

Posted by on юни 19 2014. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 коментара for “ТОЙ Е НА 31, А ТЯ НА 91 ГОДИНИ: СЕКСЪТ НИ Е НЕВЕРОЯТЕН (ВИДЕО)”

  1. валентин

    Добре е да се замислят българските баби- другарки! Да видят какво правят наборите им в САЩ! А нашите ходят да се обучават в БСП как да гласуват по кодекса на Мая! И пак се объркват като гласуват 15/15. И не получават „хубава любов“ от партията си!

  2. Mira

    Да правят кфото искат :Д той живота яко се изкриви, не са единствените луди

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.