ТАКИВА ЛИ СМЕ , КАКВИТО НИ ВЪЗПРИЕМАТ?

Заслужили ли сме или не сме, но най-голямата партия в Швейцария – Швейцарската народна партия започна кампания срещу настояването на Европейския съюз за отварянето на трудовия пазар на конфедерацията за българи и румънци. Хората се пазят от кризата. Винаги обаче има две гледни точки
– едната, че изпращаме джебчии, сводници и мургави крадци, а другата – специалисти и
работници, които търсят честно и почтенно препитание.
Кампанията им е малко неприята, но в крайна сметка оставаме на вас да прецените прави ли са за себе си или не са.  Независимо от отговора горчивият извод е, че това ни е образа. Приятно четене!
 
 
(Плаката на кампанията. Познайте кои са гаргите?)

ОТВОРЕНА ВРАТА ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ?

Свободно движение от Румъния и България?- НЕ

НЕ НА СВОБОДНОТО ДВИЖЕНИЕ

Множество фактори от Швейцария и чужбина заплашват страната ни, подкопавайки системно нашата независимост, нашите неутралитет, суверенитет и пряка демокрация. Те разрушават нашата свобода и напредък.
Последствията за Швейцария ще бъдат изключително сериозни: по- голяма безработица, по-ниски заплати, сринати социални дейности, по-голяма престъпност. Пряката демокрация ще бъде унищожена и швейцарският народ би се борил със зъби и нокти срещу нов шантаж от страна на ЕС и Федералния съвет.
ШНП защитава безкомпромисно интересите на Швейцария и се обявява за свободна и независима държава.
Трябва да припомним, че има огромно икономическо различие между България и Румъния от една страна, и Швейцария от друга. Всъщност, става въпрос за две страни от Третия свят, част от ЕС. Още повече, че тези две страни са прогнили (превода е  буквален) от корупция и престъпност. Емиграцията от там е огромна. Днес, немският пазар на труда е завладян от хора, идващи от Източна Европа, които се обявяват за „независими”.
Отхвърляйки свободното движение на хора, швейцарският народ изправя Федералният съвет пред отговорностите му и страха да представи поотделно пред Парламента двата проекта, последващи свободното движение на хора и неговото разпространение към България и Румъния. Вторият елемент ще бъде началото на нови преговори с ЕС. Интересите на Швейцария ще трябва да бъдат по-добре защитавани в Съюза и в частност, да се намери решение на проблема с ромите.
Всъщност, свободното движение на хора представлява отворена за злоупотреби врата. Следователно, ние казваме НЕ  на отворената за злоупотреби врата.

НЕ на увеличаващата се безработица;
НЕ на намаляването на заплатите;
НЕ на празните каси на застраховките срещу безработицата;
НЕ на унищожените социални институции;
НЕ на увеличаващате се престъпност
НЕ на антидемократичния подход;
НЕ на шантажа от страна на ЕС;

 


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

СТАНЧО ТОТОВ: БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ЕДНОВРЕМЕННО В РОЛЯТА НА ЯН ХУС И НА БАБАТА СЪС СЪЧКИТЕ

НА ХОД СА МЛАДИТЕ – ТЕ И НИКОЙ ДРУГ -НИКОЛАЙ СЛАТИНСКИ

БАН СЕ СТРАХУВА ОТ ЕВРОПЕИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКАТА НАУКА

БЕЗПЛАТНИ УЧЕБНИЦИ ЗА ВСИЧКИ И НОВ ПРЕДМЕТ “ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ” ИСКА ПАРТИЯ ОНБ

ШВЕДСКА ПАРТИЯ ПОИСКА ДОГОВОР ЗА ИМИГРАНТИ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1882

Posted by on ян. 7 2009. Filed under Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.