ТАЙНИТЕ НА ДНЕШНИТЕ БЪЛГАРСКИ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ СА САМО ЗЛОВОННИТЕ ЕКСКРЕМЕНТИ НА ПОЛИТИЦИТЕ НИ

Според акад. Богомил Райнов Петър Христозов е авторът на българския политически роман.

 
Още Христо Ботев е казал: „Богат е, думат, а го не питат колко е души изгорил живи”. И за Берлускони пишат, че е мафиот, но италианците си го избират за премиер. А италианското правосъдие продължава да го разследва, там различават думите от делата. Докато в милото ни отечество, от турско до днес, заменят истината с призраци. Доказа, че няма комунизъм, и го заменихме с мита за продължаващата уж да действа, бивша Държавна сигурност. А има ли държава без национална сигурност? Обвиняват Бойко Борисов, че на обяд едно каже, до вечерта го отхвърля. Ако се замислим, това всъщност е плюс в негова полза. Институциите не са създадени, за да се извиняват, а да вземат решения в интерес на избирателите си, съгласно закона. И нека да престанем с този див антикомунизъм. Дори в България на Тодор Живков управляваха партийците от номенклатурата на БКП, а не идеалистите. И БСП ги излъга, тя си остава най-дясната партия на кариеристите. Еднояйчния й близнак е ДПС. БСП и ДПС са партиите на ген. Страх. Как Иван Костов и Атанас Атанасов още имат очи да се пишат за антикомунисти и да се зъбят на бившата ДС? Набързо съчинения ген. Атанасов не го ли прати в Рабфак точно БКП? И как се става прокурор на Разград и окръжен началник на МВР без протекцията на бившата ДС? Колко години клеча Иван Костов за кандидат-член на БКП? А не наруши ли жена му, парийната секретарка Елена Костова, югоембаргото, за да са днес двамата прекалено богати? В България мълчим, но в САЩ знаят, че УниКредито е банка на Коза Ностра. Колко данъци са платили Костови на Република България? В САЩ и Израел им е известен и ген. Атанасов. Какво се куми Командира пред журналистите за ДАНС? Излиза, че тайните на днешните български специални служби са само миризливите екскременти на политиците ни за последните 20 години на т.нар. преход. И каква е тази класифицирана информация, която се развява по интернет? Че разсекретете я! Защото двусмислените и смутени интервюта на Иван Костов и Атанас Атанасов пораждат слухове, които подготвят дискредитирането, не само на Президента, но и на Премиера. Всъщност кой е Иван Драшков? Най-малкото човекът, който превърна, след НСС, така и ДАНС в търговско дружество. Казал съм го в няколко мои книги, които отдавна са в Държавния департамент на САЩ. Завонява гадно, а това пречи да се отлепим от дъното, колкото и да са големите усилията на Бойко Борисов.
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ

НИНО ВЪТЕВ: АКО СОЦИАЛДЕМОКРАТИ И ЗЕМЕДЕЛЦИ СЕ ОБЕДИНИМ ВЛАСТТА ЩЕ ИЗГЛЕЖДА МАЛКО ПО-ДРУГОЯЧЕ

ЙОРДАН МАТЕЕВ, БИВШ ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА СП. ИДЕАЛИСТ В ИНТЕРВЮ ПРЕД ОБЩЕСТВО.НЕТ

ПРИСВОЯВАТ ИМЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЯ

ЗДРАВОСЛОВНО

ОНБ НАСТОЯВА ДА СЕ ЗАСИЛИ КОНТРОЛА ВЪРХУ ГРАНИЦАТА

ПОРЕДНИЯT СЛУЧАЙ НА УЛИЧНО НАСИЛИЕ ПОКАЗА, ЧЕ НЯМА БИВШИ ПРЕСТЪПНИЦИ – Калоян МЕТОДИЕВ

БЕРЛУСКОНИ РЕАГИРА ОСТРО СРЕЩУ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЗАРАДИ ГРУБАТА Й НАМЕСА

КОМУНИЗЪМ И ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ 1944 – 1989 – доц. Михаил Груев

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2693

Posted by on ное. 15 2009. Filed under Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.