СЯНКАТА НА ВОЙНАТА СЕ СПУСКА НАД СВОБОДНИЯ СВЯТ

КИТАЙСКАТА НАРОДНА РЕПУБЛИКА СТАВА ВСЕ ПО-НАХАЛНО АКТИВНА В ПОДГОТОВКАТА НА НОВА АГРЕСИВНА СВЕТОВНА ВОЙНА

Лев Наврозов в роден през 1928 година в Москва. Съветски дисидент. През 1972 година емигрира в САЩ.  През 1979 година основа Център за спасние на западните демокрации, чиито президент е до днес. Носител на наградата за интелектуални постижения – Алберт Айнщай. Автор на множество публикации за съдбата на цивлизацията, световната култура, международна политика, стратегии, отбрана, разузнаване, заплахата  Китай и други. Текстът е публикуван в консервативното издание – Нюзмакс.

 

От  дните на ранната античност всяка племе е говорело свой собствен език. Общуването между различните племена е довело до духовно съвместно съжителство. Племенните хора научили езиците на племената на които се възхищавали. Някои племена се отличавали по своята култура и техните езици били изучавани повече, отколкото на тези, които не се отличавали културно. Във времето някои страни са изработил общо понятие наречено свобода. То изразява състоянието да бъдеш свободен от властта на другиго, включително освобождението от робство. Според гледната точка на тези страни, свободата е политическо право за всяка личност да действа свободно и без принуда – доколкото действията й не нараняват несправедливо някого, определено от съд, независим от какъвто и да е източник на власт.
Китайската народна република (КНР) се създава през ХХ век в ярък контраст с това понятие за свобода. Нейният основател – Мао – беше умствено хиляди години преди ХХ век, с една единствена цел – да превземе света, да го върне 4000 хил.години назад във времето и да изтрие всички главни социални постижения от спомените на човечеството.  Известно ни е, че Мао уби 70 милиона китайци в усилието си да осъществи визията си за установяване на комунистическа диктатура, каквато е робската държава Китай.

Колко направи Западът, за да защити свободата по света – да осигури правото на хората да живеят свободно и да бъдат свободни?

Политически, робските страни отпреди хилядолетие не са се променили. Животът на техните граждани остава същият и днес – освен на тези в Китайската народна република, които мечтаят и действат агресивно – да притежават целия свят, включително Северния полюс, както е пропагандирал Мао.

Е, в свободните страни, човек живее за себе си или за семейството си. Изборът е прост – световна робска държава или свобода. Робите в Китай могат да си мислят, че животът им в бъдеще няма да се промени от това, което е в момента.

Но има ли нещо, което технологично силния и мъдър Запад може да направи, за да преобърне съдбата си? Колко го е грижа?

Докато свободните страни не спасят китайските роби от диктаторите на КНР, тяхното бъдеще няма да се промени. Китайците ще останат роби на днешните господари, които агресивно налаг визията на Мао за световна комунистическа диктатура.

Ние незнаем какъв процент от населението, да кажем на Съединените щати, мисли или се интересува за бъдещето на света. Много хора не се интересуват. Те имат свободата да мислят и да говорят за бъдещето на света. Но просто не са заинтересовани да го направят. Тяхното безразличие към тяхната собствена съдба или съдбата на техните деца преминава към тези, които те избират или на които поверяват да ги водят към бъдещето – било то свободен живот, като този днес на Запад или да бъдат превърнати в роби и да живеят в  лагери, като робите. Безразличието е удивително, и то може да ги отведе по-близо до световния робски лагер.
Тези, които те избират говорят небивалици като си мислят, че бъдещето на човечеството вече е предначертано от Маркс и Мао. Считат го за загуба на време. Едно изключение е президент Барак Обама, който има свои планове и амбиции близко свързани с КНР. Неговата роля на президент на Съединените щати му дава несравнима власт, нещо, което със сигурност е от голяма полза за владетелите на Китай.
Планът на Мао да създаде Китайска народна република с 1.339 милиарда жители е гаранция, че голям брой от тях могат да бъдат използвани в огромни военни сили с най-модерни оръжия (успешно откраднати от Запада).

Сянката на войната се спуска над свободния свят.

Китайската народна република става все повече и повече нахално активна в подготовката на нова агресивна световна война, въоръжена с последните западни военни технологии и невъобразим брой роби превърнати във войници.

И накрая последно, но не маловажно, трябва да спомена ролята на комунистическата пропаганда в КНР, която задушава всяка възможност, която да донесе свобода на хората й. Силите й нарушват човешките права като затварят всеки свободен интелектуалец и ограничават достъпа до интернет.

Не, няма свобода в страната на Мао – само неограничената власт на алчните за власт комунистически диктатори с  огромни амбиции да станат собственици на света.

 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

КАКВО ЧУДО МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ В ТЪРГОВСКАТА МРЕЖА НА БЪЛГАРИЯ

ИЗПЪЛНЕНА ЛИ Е МИСИЯТА?

НАРАСТВА ЛИ ЕТНИЧЕСКОТО НАПРЕЖЕНИЕ В ЕВРОПА. КРИЯТ ЛИ ОФИЦИАЛНИТЕ МЕДИИ ИНФОРМАЦИЯ

БОРИСЛАВ САНДОВ: ТОКЪТ ЩЕ СКОЧИ РЯЗКО С 25%, АКО НЕ СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=4279

Posted by on ян. 30 2012. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.