СЪВЕТНИК НА БОЙКО БОРИСОВ МУ ГЛЕДА НА РЪКА ПУБЛИЧНО

Наскоро назначеният съветникът на премира Борисов по въпросите на администрацията Светослав Спасов започнал да се държи странно. Както писа на 1 август в. Стандарт бившият депутат от НДСВ, БНД и после независим  правил хороскопи на лидера на ГЕРБ.  Според други публикации в сп. Тема пък носил астрологически сребърен пръстен, който да го предпазва от злото, индийски ръкавели с гранат и неотменен талисман, който пази в тайна. 

Според слухове около Дондуков окултно-паранормалните-ясновидски опити на Спасов се проявили на сбирка с висши функционери на ГЕРБ, като пред присъстващите младият оракул издърпал ръката на премиера, за да му гледа (!!!).  Всички участници в срещата били крайно озадачени от поведението на бившия царист. Някои се шегували, че е по-добре да си направи предаване в късните часове в някоя от кабелните телевизии.
 
Служители в Министерски съвет се чудели дали става въпрос за чиста проба слагачество (с което според упоритите слухове въпросният бил известен в НДСВ) или наистина има някакви проблеми на енергийно ниво. Коя от чакрите му евентуално се е разхлопала трябва да реши Висшият вселенски разум?
 
Най-големият страх на правителствените чиновници, обаче, бил да не би младият гадач (по думите на стария му кумир) да не хвърлел боб в краката на министър-председателя по време на някоя важна международна среща. Чужденците не са дорасли за подобно магично отношение.
 
 
В добрите стари времена
 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2531

Posted by on сеп. 23 2009. Filed under Айсберг. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.2467 лв
 CHF =  1.69527 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.22562 лв
100  RUB =  2.65657 лв
 USD =  1.68926 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.