СЪВЕТИ ЗА ЩАСТИЕ В ЛЮБОВТА

Важното е да сте влюбени, другото ще се нареди от само себе си. С подобно романтично отношение връзката няма да продължи особено дълго. Тя може да страда от няколко неща като силна ревност, изневяра, честа критика, липса на сексуален интерес, липса на доказателства за любовта. Предотвратете разпадането.

1 Обичайте и показвайте любовта си
Любовта е първото и най-важно условие, но не по-малко важно е да показваш тази любов.С комплименти, горещи целувки или малък изненадващ подарък можеш непрекъснато да доказваш на своя партньор колко го обичаш. Наблягайте на разнообразието.

2 Страстни чувства
В първите месеци на една любов всяко докосване, всеки поглед и всяка усмивка са  изпълнени с искрена страст. Опитайте се да запазите тези чувства и по-късно, когато първоначалната еуфория от влюбването ще се успокои и връзката ви ще навлезе в по-зрял етап. Игрите в интимно отношение, както и различното място и начин могат да помогнат за запазването на страстта.

3 Обвързаност и свобода
Искате да се чувствате сигурни и защитени в своята връзка, но и да се забавлявате с други хора, дори когато не сте заедно? Дайте си необходимата свобода и за двете неща. Това внася разнообразие, съхранява независимостта ви и не оставя шанс на скуката. Освен това – разстоянието създава желание.

4 Изслушвате и проявявайте разбиране
В добрите връзки партньорите предусещат настроенията си и се съобразяват с тях. Когато някой говори за проблемите си, обикновено не иска съвет, а просто има желание другият да го изслуша. Понякога разбиращо кимване и усмивка са достатъчни като проява на внимание. Проявявайте разбиране, слушайте от сърце, а не по принуда. Липсата на диалог може да доведе до отчуждаване.

5 Карайте се и си прощавайте
Ако нещо Ви притеснява, го кажете, дори ако има опасност да се стигне до скандал, просто се опитайте да не избухвате веднага. Запазете спокойствие и се постарайте да се придържате към проблема, а не да засягате и други неща. Премълчаните емоции само ще усложнят отношения ви. После, когато се сдобрите, ще се почувствате по-близки и спокойни.

6 Забавлявайте се
Ако наистина се забавлявате със своя партньор, няма да е никакъв проблем да простите малките му недостатъци. Разказвайте си смешни истории, играйте игри, танцувайте! Смехът отпуска, сближава и помага да се справите с всички проблеми. Не забравяйте – позитивно настроение – позитивни последствия.

7 Приемете малките недостатъци
Никой не е перфектен. Вие също не сте. Но Ви харесва другите да Ви приемат и обичат такъв, какъвто сте, нали? Вашият партньор се чувства по същия начин, затова му позволете да бъде себе си и го обичайте такъв, какъвто е. Това, разбира се, не изключва малките компромиси, които понякога се налагат в името на връзката. Ако нещо Ви дразни – споделяйте. Направете забележката си под формата на споделяне, но въпреки това не прекалявайте.

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=621

Posted by on юни 21 2007. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.