СЪВЕТИ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА

Малките вбесяващи бабунки по дупето и бедрата ни са обвити в много митове. Както добре знаеш, целулитът не е свързан по никакъв начин с теглото – дори и да си супер слаба, може да се сдобиеш с този проблем. Според последните изследвания, той се дължи на разкъсване на съединителната тъкан в тялото. Тя представлява нещо като решетката от кутийки на медена пита и държи на място мастните клетки. С времето връзките в нея се възпаляват и това води до видими издутини и неравномерности. И така, какво можеш да направиш:Потърси професионална помощ
Най-добрите процедури против целулит са с вакуум. Може да отидеш на такъв масаж, но за предпочитане е да се подложиш на терапия с апарат. За оптимален ефект, тя трябва да бъде последвана от лимфен дренаж, чрез който освободената мастна течност преминава в общото кръвообращение и се изхвърля по естествен път. При редовни посещение ( два пъти седмично ), за около месец и половина би трябвало да си изгладила портокаловия вид на кожата.

Храни се правилно
Голяма част от заблудите свързани с целулита се въртят около храненето. Всъщност учените не са единодушни по въпроса дали то изобщо влияе на този проблем. Едно е сигурно: общите диетични правила (повече плодове и зеленчуци, по-малко газирано) в случая няма да ти свършат никаква работа. По-добре наблегни на храни като соя, спанак, домати и сьомга, които подсилват структурата на кожата и възстановяват съединителната тъкан.

Избери си подходящ продукт
Вероятно сте чували, че антицелулитните продукти не дават, кой знае какъв резултат. Това не е вярно. Разбира се, те не са надарени със свръхестествени  способности и няма да стопят за две седмици всички бутчици по тялото ти. Но ако ги ползваш в съчетание с процедурите, за които стана въпрос по – горе, ти гарантираме, че ще останеш доволна. Освен това те са единствения начин да задържиш резултата за дълго и да се гордееш с гладките си бедра.  


Визуални трикчета
Прелестните тела на звезди и модели, които виждаш на лъскавите снимки и реклами, всъщност са покрити с щедри количества телесен грим, който коригира основните дефекти. Може да копираш част от техните трикове, без да се налага да се плескаш със специални мазила. Достатъчно е да разполагаш с добър автобронзант. Като за начало го нанеси върху цялото тяло, тъй като подобно на черните дрехи, тъмният тен може да те направи да изглеждаш по – слаба. След това се насочи към проблемните зони: сложи допълнително количество автобронзант по вътрешната и външната линия на бедрата за по – издължен вид. Ако искаш визуално да намалиш талията си, „нарисувай“ с продукта леки полумесеци на кръста.

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=891

Posted by on мар. 20 2008. Filed under За тялото. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.