СЪБУДЕТЕ ЧУВСТВЕНОСТТА СИ С …. ЕРОТИЧЕН МАСАЖ

Често партньорите в една връзка предприемат разнообразни действия, за да разнообразят сексуалния си живот. Но рядко се сещаме, че можем да разгорещим обстановката или поне да отпуснем партньора си като ме направим масаж. Но вместо класиката ще разгледаме еротичния масаж. Чрез него може да се достави удоволствие и на двамата партньори.


Един бавен и продължителен еротичен масаж може да  развълнува сетивата, но трябва да знаете как да го направите. От нас имате няколко съвета, а от вашето усърдие зависи дали успешно ще се погрижите за взаимното си удоволствие.

ПОДГОТОВКА:
Преди да започнете с еротичния масаж трябва да се подготвите, да използвате правилната техника и да имате предвид следните неща:

Основната цел на еротичния масаж е да се освободи умората от тялото и да се засили сексуалното напрежение. Защото масажът е увертюрата към любовната игра. Неговата философия е проста: повече ласки за по-къса дистанция. Основните правила са малко, но е добре да се придържате към тях.
Тъй като еротичният масаж изисква и двамата да бъдете голи, помещението трябва де е топло.
Постави хавлиена кърпа върху мястото, където ще извършваш масажа, за да не останат петна от масажното масло.
Подходящата атмосфера трябва да е налице. Запали свещ, може и повече от една зависи как ви харесва. Не използвайте ароматни свещи, защото смесицата от ароматите на свещта и на масажното масло може да предизвика главоболие.

Измий добре ръцете си с топла вода – малките нечистотии по дланите ти могат да подействат като шкурка върху кожата на любимия човек.
Използвай само слабо ароматизирани масажни масла.
Никога не изливай маслото директно върху кожата, а предварително го затопли в дланите си.
Не прекъсвай физическия контакт с любимия човек до края на масажа.
Винаги масажирай с бавни, галещи движения.
Внимание: Ако партньорът ти има някакво възпаление или проблеми със сърцето и кръвообращението, по-добре пропуснете еротичния масаж.
Двамата предварително преценете докъде можете да стигнете по време на масажа.

Важно е масажираният да държи очите си затворени през цялото време. Самият факт, че стоиш гол/а в близост до него/нея, ще кара фантазията му/й да работи и да не потъва в сладки сънища.

Всяка една част от тялото си има своите особености и трябва да се масажират по определен начин.

ТЕХНИКА:
Главата
Седни зад партньора си. Енергично разтрий дланите си, за да ги заредиш с топлина и енергия. След това ги постави да отпочинат върху челото му/й.
Постави лявата си длан върху дясната и леко натисни челото му/й. Преброй до десет и постепенно засили натиска. След това отдръпни дланите си, а след кратка пауза отново повтори.
Не спирай да галиш партньора си: масажирай кожата на лицето му с цяла длан, а след това само с върховете на пръстите си. Захвани отделни кичури коса и нежно ги отметни назад (без да опъваш).
Завърши масажа върху тази част от тялото с нежна целувка върху клепачите.
Коремът
Отново нанеси върху дланите си с масажно масло.
Седни зад главата на партньора си и започни да галиш тялото му с цяла длан.
След това се надвеси над него и прокарай длани с леки, кръгообразни движения по целия му/й корем – чак до хълбоците. Спри едва когато забележиш, че партньорът ти предпочита масажът да прерасне в нещо повече.
Включи цялото си тяло в масажа (например като галиш корема му с гърдите си).
Вратът
Повдигни върху възглавница главата на любимия човек и леко я придърпай назад, така че да имаш възможност спокойно да гладиш тялото му по цялото протежение: от раменете и шията до основата на косата на тила.
Гърдите
Засили еротичното напрежение, като прокараш длани върху гърдите му/й и започнеш нежно да ги галиш (външната им част обикновено реагира по-чувствено на докосвания за разлика от вътрешната).
Никога не упражнявай натиск (дори и най-лек), когато масажираш гърдите, защото върху тях са разположени множество жлези. По-добре леко прокарай пръстите си върху тях, а след това повтори цялата тази траектория с устни.
Гърбът
Нещо много важно: никога не масажирай силно местата от тялото, където кожата съвсем леко покрива костите. По време на еротичния масаж обърни особено внимание на задните части на партньора си.
Постави дланите си върху задните части на любимия човек и бавно ги плъзни нагоре по продължението на целия гръбнак до тила. След това отново върни обратно.
Движи ръцете си с кръгообразни движения от горе надолу, като дланите ти се кръстосват по време на масажа, след това масажирай само с палци и само с върха на пръстите си.

Завърши масажа с нежно разтриване корените на косата.

След това прокарай дланите си с галещи движения върху горната част на тялото по целия гръб.

ФИНАЛЪТ:
За финал легни гол/а до партньора си. Засили еротичното напрежение, като се концентрираш върху дишането му/й и се опиташ да влезеш в ритъм с партньора си. На този етап от масажа не предприемай нищо повече.
Започни с леки ухапвания на меката част от ухото, на устните, след това на извивката между врата и раменете, ръцете, зърната на гърдите….
Разкажи на любимия си еротична приказка и едновременно с това рисувай картини от нея върху гърба му/й.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=820

Posted by on авг. 9 2007. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20477 лв
 CHF =  1.71926 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18712 лв
100  RUB =  2.52821 лв
 USD =  1.66072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.