СУЕТНИ ЛИ СА ЖЕНИТЕ?

Срещнали сте красива жена. Приятно ви е да сте заедно. За пореден път излизате на среща и като джентълмен отивате до тях да я вземете. Чувствате, че ще излезе нещо сериозно и за да направите добро впечатление сте резервирали маса в луксозен ресторант, но влизайки в нейния апартамент забелязвате, че вашата дама все още не се е приготвила. Не се притеснявате, защото си мислите, че ще й отнеме само няколко минути, за да си сложи грим, да се облече и да е готова за излизане, да, ама не.


Точно когато сте сигурен, че всичко е идеално – идва трудният въпрос – „Какво да си облека?”, започвайки се с изваждането на половината дрехи от гардероба и една дузина обувки, с които даденият тоалет би бил най – подходящ. Навярно много мъже са изпадали в тази ситуация, но ако все още сте нов, запомнете, че трябва да бъдете мил, нежен, да се съгласявате с жената, да й казвате, че всяка рокля й стои добре и ако имате късмет може и да приключите до час – два. Мислете си за нещо хубаво. След първия час ще усетите как стари спомени напират в главата ви, ще се замислите за  нещата от живота, за приятни мигове от живота и докато се усетите те ще е готова. Особено важно е да запомните едно нещо – никога не я насилвайте и не я притискайте, така само ще утежните положението си и току виж може и да няма среща. С голяма доза търпение и това минава.

Скъпи дами, важно е да знаете, че сте харесвани във всякакво облекло, дали ще е светло зелено, светло оранжево или светло кафяво, за нас не от особено голямо значение. В този момент искаме просто една приятна вечеря, в добрата ви компания и евентуално нещо повече, но това се случва само при много добър развой на събитията. В крайна сметка не може да се определи дали жените са прекалено суетни, всяка е различна и заслужава да й бъде отделено нужното внимание. А и малко суетност на никого не пречи, щом целта е ние да ви харесаме.


        ПОСЛЕДНИТЕ 5:

        Флирт, среща, сериозна връзка… готови ли сте?

        ОБВЪРЗАНА ИЛИ НЕ?

        САМОТАТА….

        РЕВНОСТТА ЗАВИСИ ОТ ВИСОЧИНАТА

        КОИ ЛИ СА ЕРОГЕННИТЕ ЗОНИ НА МЪЖА?!

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1276

Posted by on юли 23 2008. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.24069 лв
 CHF =  1.67108 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.21028 лв
100  RUB =  2.69828 лв
 USD =  1.67983 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.